Siden sidst - nyt job, ny civilstatus og et år senere

Turen går til: Brasilien 2019

Jeg tager ud at rejse i dag, og jeg glæder mig fuldstændig vanvittigt meget! Jeg har aldrig før været i Sydamerika, så det i sig selv er jeg virkelig oppe at køre over. Jeg skal rejse med en veninde for første gang nogensinde, så det er jeg egentlig også lidt spændt på.

Det var en ret spontan beslutning at booke flybilletter til Rio de Janeiro. Vi aftalte at tage på sommerferie sammen, da det for nogle måneder siden gik op for mig, at jeg med stor sandsynlighed ville være single denne sommer. Af en eller anden grund har jeg haft ret svært ved at forholde mig til at holde sommerferie alene, men det bliver jo så heldigvis heller ikke aktuelt 😉 Vores snak startede med at gå på en uges solferie, men så faldt jeg over nogle billige flybilletter til Rio, og så tog det ene ligesom bare det andet, og nu står vi overfor 18 oplevelsespakkede dage i gigantiske Brasilien. Det er fandme fedt, altså!

Vi starter i Rio de Janeiro, hvorefter vi flyver til grænselandet ved Argentina for at opleve Iguazu-vandfaldene. Herefter flyver vi nordpå til Manaus, hvor vi skal være 4 dage i Amazonas-junglen, og så flyver vi retur til Rio, inden turen går hjem igen.

Lige nu er rygsækken efterhånden pakket, og jeg vil forsøge at få nogle timers søvn, inden vi klokken 23 sætter kursen mod Hamburg lufthavn og årets rejse. Som i øvrigt har været virkelig billig, men lad os tage budgettet i et andet indlæg.

Rigtig god sommer, hvad end du skal bruge den på.

1 KOMMENTAR

  • SBH

    God tur. Som fastboende I Brasilien kan jeg kun sige du har noget at se frem til – Smukt land 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst - nyt job, ny civilstatus og et år senere