Svampede bananmuffins

Top 3 favoritter med banan

Jeg holder meget af at bage med banan. Bananer søder, giver en god konsistens og så smager det bare dejligt i kage. Jeg kan faktisk ikke rigtig finde ud af at bage uden banan, men er heller ikke den helt store eksperimenterende type, når det kommer til bagværk. Det er nok mere med “rigtig mad”, at jeg kan li’ at prøve forskellige ting, mixe krydderier forskelligt, tilberede på nye måder og andet i den dur.

Jeg synes dog, at jeg som regel lykkes i mit banan-bagværk, og har derfor samlet mine tre favoritter med banan her:

banankage-protein-uden-mel-og-sukkerSund banankage – find opskriften her.

banan-cookies-sukkerfri-proteinSunde banancookies – find opskriften her.

banan-muffins-protein-sund-kageOg min absoulutte favorit, bananmuffins, som jeg efterhånden har lavet i mange forskellige varianter. Find opskriften her.

Trine Theodora XX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

  • Julia Kristensen

    Hvad er opskriften på de sunde banacookies? Der kommer nemlig ikke noget frem når jeg trykker på der hvor der står her?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampede bananmuffins