Farvel Hamilton

The backpacking life

blafferJeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte. Jeg har forladt min base i Hamilton og startet livet som full on backpacker. Jeg har det for vildt, seriøst, jeg tror aldrig jeg har haft det så godt. Lad mig fortælle om, hvordan mit liv har været, siden jeg forlod huset i Hamilton, tog den store rygsæk på og startede min rejse. 

Som I ser på billedet, så lagde jeg ud med at blaffe fra Hamilton til Tauranga, hvilket var ret intimiderende, siden jeg aldrig har gjort det før. Det gik dog overraskende godt, og der gik kun 6 minutter før jeg sad i en bil med en professional cricket coach og small talkede det bedste, jeg har lært 😉 Jeg blev kørt direkte til adressen i Mount Maunganui, hvor jeg boede hos en vens familie. Mage til gæstfrihed skal man lede længe efter; alt blev serveret. Jeg hang ud i Tauranga i knap 3 dage, der var skønt vejr (20+ grader og en tan til mig), hvorefter jeg satte mig på bussen mod Wellington, New Zealands hovedstad. Den tur tog knap 10 timer, og efter at have vandret tværs gennem byen med fuld opbakning (lortet vejer 30 kg ca.), så kunne jeg tjekke ind på mit hostel og ellers bruge de sidste lyse timer på at tjekke byen lidt ud. Det er noget helt andet at rejse solo, men forhelved, hvor er det fedt! Man møder så mange spændende, søde, mærkelige, irriterende, fantastiske mennesker – alle med hver deres unikke historie.

oppakning

I dag har jeg turistet den for sindssygt i Wellington, været på sightseeing til 18 top attraktioner og været ude at spise og drikke en øl her til aften. Wellington er en hel anden by, end dem jeg har oplevet indtil nu, men den har helt sikkert sin egen charme. I morgen har jeg endnu en dag her i byen, hvorefter jeg hopper på den store båd og sætter kursen mod New Zealands sydø!

taurangawellington

Venstre: Toppen af The Mount i Tauranga // Højre: Toppen af Mount Victoria i Wellington

Når jeg fredag morgen tager mod sydøen, så bliver det igen med et skilt og tomlen ude for at komme til Nelson. Her mødes jeg med min roommate, Bine, og sammen rejser vi ned langs vestkysten med forskellige stop undervejs og ender så i Queenstown. Fuck, jeg glæder mig til at komme til Queenstown. Vi skal selvfølgelig også forbi Milford Sound og andre lækre steder, men herefter rejser jeg (som det ser ud lige nu) igen solo til Dunedin og Christchurch, hvor jeg i slutningen af måneden flyver til Sydney, Australien. Min rejse er begyndt, og jeg kan slet ikke sætte ord på, hvor fedt det her er. Jeg kan slet ikke vente med at rejse endnu mere, og jeg er så ulykkelig over, at jeg ikke kan blive i New Zealand i et år. Jeg kommer helt sikkert tilbage, og næste gang bliver garanteret på et working visa.

Jeg har det godt. Det kan I nok godt fornemme. Hold kæft, hvor jeg har det godt. Jeg har ingen idé om, hvad der foregår derhjemme, og med begrænset internetadgang fra nu af, så kommer I ikke til at høre vildt meget fra mig. Jeg opdaterer mere på Instagram og Facebook, fordi det kan jeg gøre fra mobilen (selvom data også ruinerer mig… men kan jo ikke lade være), og når jeg engang imellem har noget ordenligt wifi, så får I en status her. Min blog vil derfor også på resten af min rejse handle primært om mig og fantastiske oplevelser, for jeg laver sgu ærlig talt ikke særlig meget sundhedsrelateret i øjeblikket 😉

Og ellers så har jeg fået en ny tatovering. Et lille hjerte på min finger. Jeg fik den gratis, hvor heldig er jeg?! Og jeg elsker den. Den vil for altid minde mig om fantastiske New Zealand.

tattooLivet som backpacker er for fedt. Hvis du ikke har gjort det endnu, så kan jeg kun sige: Kom afsted. Det er slet ikke så skræmmende som man tror. Det er tværtimod den bedste gave, som man kan give sig selv. Jeg er i hvert fald ikke færdig med at se verden.

xxx Trine Theodora 

2 KOMMENTARER

 • Ej, hvor et dejligt indlæg!!
  Jeg backpackede i sommers (3 ugers Interrail) og har også planer om at gøre det flere gange senere hen. Jeg skal dog til USA til næste år, så ved ikke lige hvornår det bliver.
  Men ja, hold da kæft, bare det at rejse på en helt anderledes måde end familie rejse (altså badeferie agtig).
  Hvis jeg må spørgere, hvordan har du fået råd til det? Hvor lang tid har du sparet op? (Hvis du altså har gjort det).

  – Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak! Ja, det er noget HELT HELT andet. Det er så meget federe 😉 Jeg har også planer om at interraile til sommer – det skal nok blive sjovt.
   Jeg er/har været på studieophold, så jeg har fået SU og fuld SU lån hernede. Derudover havde jeg lidt i baghånden da jeg kom, men skal da ærligt indrømme at jeg efterhånden har fået en stabil gæld til mine forældre også. Men det er det hele værd! Det er mega dyrt, men det kan jeg ikke tage mig af. Oplevelsen er det hele værd!

   / Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel Hamilton