Om at rejse væk

Status fra New Zealand

IMG_3714Jeg har nu været i New Zealand siden søndag (det er altså ikke Australien – det hører ikke sammen), og det går godt. Da jeg landede i søndags var jeg simpelthen så udmattet, så der skulle ikke meget til for at bringe mig ud af kurs. Jeg følte mig så alene, ensom og følte at alting var så frygteligt. Det gik dog over efter en god nats søvn. Jeg bor pt på et Backpackers, og det har indtil nu virkelig været en fordel. Jeg deler nu værelse med 3 andre jævnaldrende piger, en dansk og to amerikanske, og de er simpelthen så søde. Vi skal alle læse på University of Waikato, og vi har besluttet at kigge på hus sammen nu. Et hus, ja. Det er noget anderledes at bo hernede, og du kan nærmest fra dag til dag finde en værelse i et hus. Dog er stilen noget anderledes, og de fleste steder jeg har set har været rodede og beskidte, og det magter jeg simpelthen ikke 😉 Derudover er internetadgang meget mere begrænset, end jeg er vant til og koster kassen!

Jeg er dog ved at finde mig til rette, og dagene begynder at gå stærkt allerede. Jeg har siden mandag morgen kostregistreret, og det går ud over al forventning. Jeg spiser sundt og i mindre portioner, jeg er slet ikke sulten konstant som derhjemme og craver ikke usunde sager. Det er helt perfekt. Jeg har desværre ingen vægt hernede, så jeg har målt mig hjemmefra og må nøjes med det og mit spejlbillede. Jeg skriver simpelthen alting ned – og det fungerer bare virkelig godt, så man er bevidst om, hvad man propper i hovedet. Derudover er jeg faktisk ret old school – notater i hånden er bare bedst 😉

Siden mandag har jeg hver dag gået 22-28.000 skridt! I går morges stod jeg op og løb en morgentur på 5 km, hvilket virkelig var lækkert. Det har jeg aldrig gjort derhjemme, selvom jeg virkelig har prøvet. Hver aften er jeg simpelthen så træt, fordi man bliver så overstimuleret, når man er et nyt sted, og jeg sover 8-9 timer som en baby om natten. Jeg vågner tidligt om morgenen og er frisk, hvilket også er helt nyt for mig. Jeg er normalt hardcore B-menneske! Det er simpelthen en hel ny verden at få noget ud af dagen 😉

I går var jeg ligeledes nede og tjekke ‘the gym’ ud på campus (ja ja, der er rigtige campus her!) og det er et superfedt center! Det melder jeg mig ind i på mandag, så jeg kan træne i forbindelse med min skole. Derudover ligger der et Les Mills træningscenter i byen, og jeg har fået 2 uger gratis, så jeg skal helt sikkert ned og prøve GRIT af! Can’t wait. Jeg snakker engelsk dagen lang og er allerede begyndt at tænke på engelsk – og ikke mindst snakke til mig selv på engelsk 😉 Jeg starter rigtigt i skole på mandag, og det er et ret overskueligt skema, jeg har, så der er masser af tid til at træne. Jeg har fundet et løb lidt ala Nordic Race, som jeg melder mig til, der er her i august, så det skal også blive rigtig fedt. Derudover er der et halvmarathon i oktober, som jeg regner med at løbe.

Jeg er så motiveret, og det er skønt at være tilbage på sporet. Fitnesscenteret på campus er kæmpestort, og jeg kan ikke vente med at komme ned i styrketræningsområdet og vise alle mændene, hvad danske piger kan 😉

Håber I har det godt derhjemme, husk på, at I også kan få muligheden for at tracke jeres daglige aktivitet lige her.

Signature

3 KOMMENTARER

 • Ååååh, fortæl ENDELIG hvad du synes om GRIT! Les Mills stammer jo fra New Zealand, og mange af master-trainerne underviser dernede. Woooow det gad jeg godt opleve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tænkte sådan på dig, da jeg så det! Og det er også pga dig, at jeg bliver nødt til at prøve det!
   Nårh, det vidste jeg slet ikke – så bliver det da bare godt. Det er et helt Les Mills center 🙂
   Hvilke hold vil du anbefale udover Grit??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis du kan få fat i instruktørernes navne må du også meget gerne det 😀 Måske er det nogle af dem fra dvd’erne som vi får når der kommer nye programmer. Det ville være lidt sejt hvis det nu var selveste Les Mills junior der gav dig en røvfuld! Især fordi han er eyecandy af den vildeste slags 😉
   Jeg underviser også selv i CXWORX (30 minutters intens coretræning) og Bodyflow (en blanding af yoga, pilates og tai chi), så dem vil jeg selvfølgelig anbefale 🙂 Men GRIT er helt klart det fedeste. Det findes i tre udgaver – cardio, plyo og strength – så jeg synes da du skal afprøve dem alle 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rejse væk