Kokkens julegave

Sex og kærlighed blev årets mest populære indhold

Året 2017 er forbi, og vi skriver nu – naturligt nok – 2018. Min blog er langt fra ligeså aktiv, som den engang var, da mit almindelige arbejde simpelthen fylder så meget, at jeg ikke har den fornødne tid og overskud til at blogge på jævnlig basis. Det er jeg på sin vis lidt ked af, for jeg elsker virkelig at skrive, og jeg elsker at dele med jer. På trods af færre indlæg, så hænger I derude stadigvæk ved, når jeg udgiver noget. Det er helt vildt fedt og bekræfter mig kun i, at jeg slet ikke er klar til at opgive mit domæne. Jeg forsøger i stedet for at levere kvalitet fremfor kvantitet.

Det helt store i mit år 2017 blev uden tvivl Kokken. Fra han trådte ind i mit liv den dag i maj måned, er hans betydning kun blevet større og større. Han fylder mit liv med kærlighed, og det har også været ham og mit forhold til ham, som har trukket mine højeste læsertal nogensinde og flere gange har mine indlæg ramt Bloggers Delights toplister – ikke kun i min egen kategori, men toplisten for hele platformen. Det er jeg simpelthen så glad for, og jeg vil meget gerne høre, hvad I fremadrettet kunne tænke jer, at jeg tager fat i med hensyn til kærligheden.

Og nu til min egen topliste. Årets mest læste indlæg blev:

3. For tyk til sex, intimitet og kærlighed?” Her et uddrag: “Hendes spørgsmål gjorde mig sindssygt ked af det. Ikke på mine egne vegne, men på hendes vegne. Og på kvinders vegne. Det gjorde ondt på mig, at hun kunne tænke på den måde omkring sig selv. Jeg er meget åben omkring min seksualitet, og jeg har bestemt ikke holdt mig i cølibat siden mit brud tilbage i efteråret. Jeg har ikke et problem med, hvordan jeg ser ud, og jeg har aldrig skænket hverken bredde hofter, strækmærker eller deller en tanke under sex. Jeg hviler i mig selv og min krop, og når jeg har sex med en mand, handler det om gensidig tiltrækning, nydelse og tilfredsstillelse.” Læs eller genlæs her.

2. Hele føljetonen om Kokken kommer ind på andenpladsen. Det mest læste indlæg blev det første “Tillykke, du har fået et nyt match“, men de resterende indlæg har alle stortset samme antal besøg. Jeg er fuldstændig overvældet over, hvor mange, der har klikket sig ind på de 9 indlæg, der fortæller vores historie fra match til kærester. I forstår slet ikke, hvor glad det gør mig, for jeg har virkelig gjort mit umage, og jeg er virkelig stolt af de indlæg. Tusind tak. Læs eller genlæs hele føljtonen i kategorien her.

1. …men så skete Kokken” Første gang, jeg fortæller om og viser min skønne kok frem fik jer saftsuseme til domænet, og det blev således årets mest læste indlæg. Læs eller genlæs her.

theoxkokken_nytaar

XXX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokkens julegave