Postkort fra USA #5 San Francisco til Sacramento (2/2)

Postkort fra USA #6 Sacramento til South Lake Tahoe

Vi havde presset et stop i Sacramento ind ved at skære en dag fra San Francisco i den oprindelige plan. Jeg havde hørt, at byen er både historisk og spændende, foruden at det er Californiens hovedstad.

Da vi ankom til byen, besøgte vi først Capitol State Museum, som er et museum over staten Californiens historie. Kokken synes det var væsentligt mere interessant end mig, og han slæbte mig rundt til samtlige lokaler. Det gør han i øvrigt altid; når vi først er inde, så kan vi ligeså se det hele. Det skal være et VIRKELIG spændende sted, før jeg partout skal se det hele!

Efterfølgende kørte vi ned i Old Sacramento; den gamle bydel, som er dét, der gør byen rigtig interessant. Det er ligesom at træde ind i 1850’erne (har jeg læst mig til, jeg husker ikke selv den tidsalder alt for tydeligt), og det er en virkelig hyggelig bydel! Vi fik en bid mad og en is, og ellers gik vi rundt og kiggede i samtlige små butikker. Det kan godt anbefales, hvis man alligevel er i nærheden!

Sidst på eftermiddagen tjekkede vi ind på Hawthorn Suites Sacramento, som er en inn, men en virkelig god en af slagsen! Vi fik et kæmpestort værelse, et stort køle-/fryseskab og adgang til pool. Vi fik frosset 36 vand ned, så der kunne være lidt til at holde vores billige køletaske kold i løbet af den næste uge i naturen. Vi har ikke købt isterninger på pose endnu, som flere af jer anbefalede, for det har simpelthen ikke været nødvendigt. Vi har i stedet for købt store pakker med vand og frosset ned.

Det er efter min mening ikke nødvendigt at indlægge en overnatning i Sacramento, hvis man kommer først på dagen og kører igen sidst på dagen, så har man tid nok til at se det, der er spændende og tid nok til at nå til næste stop, som for os var South Lake Tahoe et par timers kørsel øst for Sacramento.

Men når nu vi overnattede, så blev der tid til at lille aftendyp i den iskolde American River, og det skal man altså heller ikke kimse af!

For nogle uger siden efterhånden, tabte jeg et bord over min tå. Nu røg neglen så helt! Det var helt spændende – har jeg aldrig prøvet før! Haha! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra USA #5 San Francisco til Sacramento (2/2)