Postkort fra USA #13 Zion National Park til Bryce Canyon

Postkort fra USA #14 Bryce Canyon til Grand Canyon

Det var en fuldstændig impulsiv beslutning at tage til Bryce Canyon National Park. Det krævede ikke de store ændringer andet end et nyt overnatningssted, og det er booking.com heldigvis ret behjælpelige med.

Bryce var ikke med i den oprindelige plan, fordi vi vurderede, at vi ikke havde tid til det i en forholdsvis presset plan, og samtidig havde jeg ikke fornemmelsen af, at den var ligeså stor en oplevelse som eksempelvis Zion. Vi blev dog klogere, for Bryce Canyon endte med at blive vores første virkelig fede nationalparkoplevelse. Det var selvfølgelig også det første sted, hvor der var godt vejr, og hvor vi kunne gå et hike uden at blive generet af skovbrande og stenskred.

Bryce Canyon får uden tvivl vores varmeste anbefalinger, og skulle jeg tage turen igen, ville jeg kun køre forbi Zion for at gå Angel’s Landing og herefter tage videre. Ligeledes kan man også i Bryce få oplevelsen på hesteryg, men det kræver altså, man er ude i lidt bedre tid end en halv dag 😉

Vi gik det skønneste hike i Bryce Canyon via Navajo trail i kombination med Pekaboo-trail. En tur på i alt 11,5 km gået op og ned. Sååååå smuk en park, altså! Jeg synes helt sikkert, at den er langt smukkere end Zion!

Efter vores hike tog vi en køretur langs de mange udkigspunkter indtil vejret vendte og himlen åbnede sig. Det ville jo selvfølgelig også have været et kæmpechok, hvis naturen ikke på den ene eller anden måde forstyrrede os undervejs 😉

Efter en fantastisk dag i Bryce Canyon kørte vi videre til byen Kanab for at overnatte. Her nød vi en stille og rolig aften på værelset med film, blogging og billedhåndtering, inden vi stod op til endnu en tidlig morgen for at nå vores bookede tur i Antelope Canyon på vejen til Grand Canyon.

   

2 KOMMENTARER

 • Signe

  Hej Trine
  Jeg sidder i Las Vegas lige nu og skal videre til Grand Canyon, Antelope Canyon og Bryce Canyon. Vi har valgt stederne efter at have læst om dine oplevelser 🙂 Jeg vil høre, om I bookede et hike i Bryce Canyon, eller om I bare gik det selv, da I ankom?
  //Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Hej! Undskyld, jeg ser din kommentar så sent! Vi ville gerne ha’ booket en tur på hesteryg i Bryce, men var for sent ude, så vi gik bare selv. Det var rigtig smukt og godt alligevel!
   God tur!!! X Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra USA #13 Zion National Park til Bryce Canyon