Styrketræning // Full body program

Når ens verden vendes på hovedet

IMG_2664Der er noget I ikke ved? Om ganske få dage (10 for at være helt præcis) så skal jeg ud på mit livs rejse. Jeg har valgt at tage et semester i udlandet, hvilket betyder, at jeg skal være væk hjemmefra i ret lang tid.

Den 4. juli flyver jeg mod New Zealand, hvor jeg skal bo de næste måneder. Det er på nuværende tidspunkt vinter dernede og de er 10 timer foran, hvilket betyder at min hverdag kommer til at være fuldstændig modsat af hverdagen her i Danmark. Det giver naturligvis lidt udfordringer i forhold til kommunikationen herhjem til, men mon ikke jeg vænner mig til det 😉 Af samme årsag er der selvfølgelig ikke sommerferie nede ved dem endnu, og jeg starter derfor i skole igen allerede 14. juli ? men slutter til gengæld også allerede igen 7. november.

Det bliver sindssygt spændende at skulle ud i den store verden på egen hånd, det bliver helt vildt at skulle være væk hjemmefra længe, og det er faktisk en smule uoverskueligt lige på nuværende tidspunkt! Mest fordi det bliver svært at undvære M i så lang tid?

Jeg vil naturligvis stadigvæk blogge og være aktiv på instagram. Jeg har stadigvæk en hverdag ? den er bare et andet sted 😉 Derudover starter jeg på kostplan igen, når jeg kommer frem – det glæder jeg mig til at se, hvordan går, når jeg ikke er hjemme i de faste rammer. Træningen skal naturligvis også holdes ved lige, så jeg vil helt sikkert tilmelde mig et halvmarathon eller to, så motivationen holdes intakt. Bare rolig, det her bliver ikke en rejseblog 😉

Selvom jeg er færdig i skole i starten af november, så har jeg jo min sommerferie der. Det betyder også, at jeg har planlagt at rejse rundt på den sydlige del af New Zealand efter semesteret, hvorefter jeg flyver til Sydney og til sidst slutter af i Thailand og omegn. Alle flybilletterne er købt og betalt, så nu bliver det spændende, hvad jeg kan finde på de forskellige steder – jeg kommer nok ikke til at kede mig… Jeg håber desuden M får mulighed for at besøge med de sidste 14 dage i Thailand, og vi så kan følges hjem til Danmark. Jeg kommer hjem lige i sidste øjeblik til juleaften ? det kan jeg altså ikke holde helt alene i udlandet 😉

Anyways? det er, hvad jeg har gået og holdt hemmeligt for jer. I vil højst sandsynligt ikke lægge specielt meget mærke til, at jeg er i udlandet ? udover at der nok kommer flottere baggrunde på mine billeder og måske der sniger sig en eksotisk frugt ind fra tid til anden 😉

Signature

8 KOMMENTARER

 • Sabine

  Åååårh jeg er misundelig!! Ting har gjort at jeg desværre har måtte droppe at tage på udveksling det næste semester (har dog også været afsted en gang i USA så er ikke blevet snydt) desværre øv bøv. Men hold nu op hvor du godt kan glæde dig!! NZ er det flotteste land jeg nogensinde har set. Du kommer til at få en helt fantastisk oplevelse!! Glæd dig!! Sørg for at tage afsted på en masse hikes og lej evt. cykler og cykel ud til alle de små byer man sådan ikke lige kommer forbi. Giv dig selv et bungyjump, et skydive og tag på black water rafting i Waitomo Caves. Når du på et tidspunkt er i Queenstown skal du også prøve en canyoning tur – det er den fedeste oplevelse! Anbefaler helt sikkert også Fox Glasier og en tur på Fergberger. Jeg vil også anbefale dig at tage en tur helt op på toppen af nordøen – der er den smukkeste udsigt og nogle lækre strande! Andre steder på sydøen du også skal se er mirror lake (også kaldet Lake Matheson), milford sounds, Fiordland national park, Lake Wanaka, og meget mere. Da jeg var afsted rejste jeg med Kiwi bus som er total ungdoms backpacker bustur – hvis jeg skulle afsted i dag ville jeg leje en camper – så får man mulighed for at tage afstikkere på turen og virkelig opleve den smukke natur! Der er tusindvis af ting du skal opleve og du skal glæde dig – det er virkelig et fantastisk land!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura S

  Glæd dig! New Zealand er verdens mest fantastiske land 🙂 Husk at prøv det her:

  – Bo i Queenstown et par dage og bungyjumpe (Kawarau) og skydive
  – Ferg Burger i Queenstown, verdens bedste! I kid you not.. drømmer stadig om dem 🙂
  – Fox Glacier, fantastisk oplevelse at gå fra regnskov og +10 grader til gletcher og -10
  – Maorierne på Nordøen (Paihia eksempelvis)
  – Skytower i Auckland (man kan også bungyjumpe derfra, hvis man lyster ;-))

  Uh jeg er misundelig. Det bliver så fantastisk for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – hvor er det fedt med nogle gode tips!! Sætter jeg stor pris på. Jeg er også ret sikker på, at det bliver helt fantastisk!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvor lyder det bare fantastisk! Glæd dig – New Zealand overgår alt! Smukkeste og mest fantastiske land jeg nogensinde har besøgt. Var der på højskole i 2,5 måned hvor jeg fik set det meste af begge øer og det var mit livs oplevelse. Hvor skal du bo på Nordøen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare dejligt at høre! Lyder også fedt med højskoleophold 🙂 Det skal jeg i Waikato / Hamilton, hvor boede du? Og er der nogle ‘must see’ steder, du kan anbefale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, det lyder da utroligt spændende, jeg følger med fra siden linjen, hel klart. Fedt med ande omgivelser, kun fedt.

  Rigtig god tur.
  http://therunningblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrketræning // Full body program