Mine favoritter: Lækre lakridsmandler på kun tre minutter

Mine favoritter: Nemme og lækre proteinpandekager

Magtede du heller ikke international pandekagedag i sidste uge? Jeg havde ikke lige nogen bananer liggende, så jeg fejrede simpelthen ikke dagen. Hvis du har fortrudt, så kommer her min favoritopskrift til dig! Disse proteinpandekager er de mest succesfulde, jeg har lavet. De er søde og svampede – og så er de sindssygt simple. Kage generelt, der indeholder proteinpulver, kan nemt blive tørt, men det er dem her absolut ikke 🙂 2OPSKRIFT TIL 10 PANDEKAGER

  • 3 mellemstore bananer
  • 2 æg
  • 1 scoop proteinpulver (jeg brugte chokolade)
  • 1 tsk bagepulver

FREMGANGSMÅDE

  1. Mos bananerne
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det godt sammen
  3. Varm en pande op til middelvarme og steg 1/2 dl ad gangen i fx kokosolie

TIP: De er lidt svære at håndtere på pande, og kan ret nemt gå i stykker. Man kan derfor vælge at varme ovnen op på 200 grader varmluft, fordele 1/2 dl-klatter på en bageplade og bage dem i ovnen i ca. 10-12 minutter. De bliver stadig lækre, men der er naturligvis ingen stegeskorpe så. Jeg gjorde det med ca. halvdelen, fordi jeg mistede tålmodigheden med panden 😉

3 4

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter: Lækre lakridsmandler på kun tre minutter