Hvor følger du med?

Min store kærlighed

Det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at jeg er smaskforelsket i Michael. Jeg tror aldrig vi har haft det bedre, end vi har nu. De par måneder hver for sig, mens jeg var i New Zealand har virkelig været gode for os! Vi har begge to været unge, da vi blev kærester, og jeg tror ikke man kan undgå udfordringer i et ungt parforhold. Heller ikke et voksent, for den sags skyld, men man bliver uanset hvad bedre til at håndtere de kontroverser, der nu en gang opstår. Jeg elsker ham virkelig, sådan på den rigtig pladderromantiske måde, og jeg kan slet ikke få nok af at kramme ham og kysse på ham. Det er dejligt. I min verden findes der ingen bedre end ham. I fredags var jeg med til galla på hans skole, og i den forbindelse blev der (selvfølgelig) taget en del billeder af ham og mig. Jeg har slet ikke vist, hvor jeg dog skulle gøre af dem, for jeg har ikke flere baggrunde, jeg kan ændre – og jeg har heller ikke lyst til at spamme min instagram og facebook – mere end jeg i forvejen har gjort 😉 Og så var det, at jeg kom i tanker om, at jeg jo har min helt egen blog – som bliver lidt (meget) forsømt i øjeblikket – men her er der rigeligt plads til dejlige billeder, som jeg absolut ikke kan få for meget af at kigge på. For satan, hvor han gør det godt i jakkesæt! Min smukke buksedragt er forresten fra Moss Copenhagen – og den er åben i ryggen. Virkelig fin! Men her lidt dejlige øjeblikke fra en god aften:

5  8 7

11610  4 3
92 1

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor følger du med?