Postkort fra USA #16 Grand Canyon til Palm Springs

Kokken – den allersidste del

Jeg skriver det her indlæg med smerten fra det hul i brystet, hvor mit hjerte engang sad. Det bløder fra såret, og jeg ved ikke, hvordan jeg skal få det til at stoppe. Jeg har svært ved, hvordan jeg skal få det sagt; for jeg troede aldrig, det skulle blive aktuelt. Det er svært at få sat ord på, hvordan de sidste fem uger har været for mig, hvor jeg på ingen måde har været mig selv. Hvor alting bare har gjort ondt. Hvor jeg har grædt mere, end jeg sammenlagt har grædt i mit liv. Jeg har aldrig nogensinde været  ulykkelig, følt mig så magtesløs, tænkt så irrationelle tanker, handlet så meningsløst. Aldrig følt mig så fucked up.

Da han gik fra mig, så føltes det som om, at hjertet blev flået ud af brystet på mig og knust i tusinde stykker. Jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal beskrive den smerte, man føler i dét øjelik, hvor man mister den allervigtigste person i ens liv. Det føltes som om, at hele min verden styrtede i ruiner under mig. Følelsen af den vildeste sorg eksploderede indeni mig, fuckede mit indre op og efterlod mig fuldstændig ødelagt. Et øjeblik blev alting sort, alting blev ligegyldigt. Kortslutning. Bare for en kort stund, så kunne livet fucking rende mig i røven.

Jeg var sikker på, at jeg havde fundet mit livs kærlighed. En stormende og altopslugende forelskelse, som jeg drømte om skulle blive til hus, ægteskab og familie. Min elskede kok. Jeg elskede ham mere, end jeg kan sætte ord på. Jeg elsker ham stadigvæk af hele mit hjerte. Men det var ikke nok. Det er ikke nok. Hvordan kommer man sig over én, som man aldrig troede, man skulle miste? Det er det, der er så svært – jeg ved ikke, hvordan man gør det her. Jeg har jo for fanden ikke lyst til at give slip.

Som dagene og de første uger gik; efter en sygemelding fra arbejde og timevis af snak med mine nærmeste, damage control, tog jeg mit første lille skridt fremad. Jeg indså, at jeg var nødt til at acceptere situationen; hans beslutning. For jeg kunne – og kan – ikke ændre den. Der er ikke noget, jeg ønsker mere end at kunne netop dét. Men det er ude af mine hænder. Og accept af det faktum blev mit første skridt tilbage til livet, som jeg var midlertidigt meldt ud af. Siden har mit arbejde været min redningsvest, som har afholdt mig fra at drukne fuldstændig. Et par gange har jeg også fundet en måde at få slukket fuldstændig for øverste etage. Jeg er ikke mig selv. Det er fuldstændig surrealistisk, og det gør det ikke nemmere, at jeg hverken forstår eller er enig i hans beslutning. Jeg tror på, at det største af alt er kærligheden. Men jeg vidste ikke, at selvsamme kærlighed, som har pumpet uanede mængder lykke gennem mit blod det seneste år, skulle komme til at gøre så fucking ondt.

Fem uger senere har jeg bygget mur omkring hulrummet i mit bryst. Inde bagved skal der ske en større reparation. Mit knuste hjerte skal ligeså stille limes sammen igen. Hold kæft, hvor jeg håber, at jeg får det samlet rigtigt. Hvor lang tid det kommer til at tage, kan jeg af gode grunde ikke vide, men jeg ved, at jeg vil ikke være så ked af det. Jeg holder ikke til at være i en tilstand af ekstrem sorg; jeg vil ikke føle mig så skrøbelig, at selv det mindste vindpust kan vælte mig. Jeg er stærkere end det! Så jeg står op om morgenen, iklæder mig min facade og smiler til omverdenen i et forsøg på at skjule sorgen, der lyser ud af mine øjne. For indeni er jeg fuldstændig ødelagt, og selvom jeg ved, at jeg nok en dag vil være helet, så vil arret aldrig forsvinde.

Arret efter den største kærlighed, jeg har haft. Arret efter min kok.

26 KOMMENTARER

 • Caroline

  Wow – jeg er fuldstændig rørt og fascineret over din måde, at kunne formidle din situation, dine følelser og hele sorgen i et brud. Jeg er virkelig rørt, og kan mærke, at jeg bliver meget ked på dine vegne. Kan virkelig relatere til det hele og tro mig… du skal nok blive glad igen og komme videre, men forhåbentlig stadig kunne mindes, om hvor fantastisk og intens det er, at have så stærke følelser for et andet menneske – det er sku også en oplevelse, men også kombineret med en mega sårbarhed. Lige nu gør det helt sikkert for ondt, forstår jeg godt. Men det bliver bedre med tiden. Mange kærlige tanker herfra 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hold op hvor er det smukt skrevet -kærlighed er det der gør en allermest glad, men samtidig det der gør allermest ondt.

  Varme tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnnikaKP

  Det samme skete for mig for seks uger siden. Vi havde været sammen i 6 år, og så pludselig ville han ikke være sammen med mig længere. Det har været det sværeste jeg nogen sinde har været igennem og skal igennem! Som du siger så elsker jeg ham stadig, og ønskede at jeg kunne ændre hans beslutning, men der er bare intet at gøre.. så jeg føler virkelig med dig♥️♥️♥️ Kæmpe krammer din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Trine.
  Jeg stod i selvsamme situation for et år tilbage. Av hvor gjorde livet og hjertet ondt. Træning, familie og en masse genopståede venskaber blev min redning videre. Jeg håber du finder de små ting, der giver dig åndehuller fra sorgen, for det hjalp mig. Og jeg håber du ved at du er guld værd, selvom det ikke skal være jer to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er så trist at læse kære Trine 😔 Kærelighed er svær ting . Men tvivl ikke kærelighed vil finde dig når du mindst venter det ❤️
  Den større med følelse og mange tanker , kram på din vej .. op med hoved du en smuk, klog og stærk Kvind og din prins er der ude 💕👣

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Åhhhh nej det er jeg virkelig ked af at læse😔 det gør så pisse hammerende ondt.. ingen kan sige noget eller på anden måde få smerten væk.. håber du snart ser verden i et andet lys igen💖😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia.

  Hej kære Trine.
  Jeg sidder og får tårer i øjnene og kan mærke hvordan mit hjerte galoperer. Jeg bliver lige mindet om en af mine største sorger og de følelser der skreg inde i mig af selv samme grund. Jeg sender dig varme tanker på din vej. Det tager tid – men du vil finde varmen igen ❤ giv dig tilladelse til, at være ked af det “Because it hurts like hell ” !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolaj

  Kender din smerte alt for godt, nu er det hårdt, men man kommer altid stærkere ud på den anden side ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har sådan gået og håbet at det ikke var dét, du gik med i øjeblikket…. hvor er jeg ked af det på dine men også hans vegne, det er ikke engang nødvendigt at “kende” dig man er slet ikke sekund i tvivl om hvor meget du elsker/elskede ham. Du er en sej og dejlig pige, du skal nok komme over på den anden side – nok ikke uden et Par skrammer men du skal nok komme styrket igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg har fulgt dig et stykke tid, og kan desværre nikke genkendende til den smerte du oplever nu. Der er ingen kur, ingen quick fix, ingen nåde. Du skal tilbage til “livet”, og det er en hård kamp. Det eneste der virkelig hjælper er tid. Og ja, også at fokusere på dig selv og det DU har lyst til. Brug dit arbejde, venner, træning, rejser, nye målsætninger, og når du er klar, udfordringer/ud af komfortzonen-oplevelser. Du vil opleve så mange sejre, og det vil altsammen hjælpe dig til at komme videre. For du kommer videre, du bliver glad igen, og det bliver bedre. Du har bare brug for tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hold nu op, hvor gør det ondt at læse! Jeg sender dig en hel masse varme knus, lim til hjertet og positive tanker. Det tager lang tid at komme sig, når man har været så forelsket, men jeg er sikker på, at du klarer dig ud på den anden side. Du er fucking sej!
  Omgiv dig med alt der gør godt og lad dine veninder og familie passe lidt ekstra på dig. Det er okay at have brug for det og ikke være den, der er stærk ❤️

  Stort knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Kære Trine
  Har fulgt dig gennem et godt stykke tid nu, og ventet på at høre din fortælling, om hvorfor du ikke var okay. Havde en fornemmelse af det, men det gav stadig et gib indeni, da jeg læste det sort på hvidt.
  Det gør mig virkelig utroligt ondt at høre. Der er ingen ord, der kan tage det væk. Du fortjener virkelig at få alt det, du ønsker.
  Kokken har mistet en god pige, men du finder dig selv igen. Hold fast i dig, når du kommer dertil. Er så imponeret over at du holder fast i din træning og i dit arbejde. Det er så utroligt sejt.
  Har selv prøvet at være igennem et brud og nu et forhold igen. Men intet måler sig med den tid og den energi, du putter i dig selv <3 Knus og kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille A

  Åh det gør mig ondt at høre!💔
  Mange varme tanker og kram herfra ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Åhhhhh hvor gør det ont at læse kæreste Trine. Mødte dig første gang på lokalcentret her i Mårslet. Har sidenhen fulgt dig på din blog. Jeg har også prøvet at miste en person på samme måde som dig. Følelsen af at alt er ligegyldigt, panikken, et bristet hjerte som jeg aldrig troede ville hele, psykiater samtaler mm. Du klarer det, det ved jeg. Det ER ufatteligt hårdt og det tager tid. Lige nu er dit hjerte revet itu, men det heler igen. Sender dig masser af kærlighed, omsorg og tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære søde Trine
  Jeg sender dig så meget kærlighed. Hvis jeg ikke boede i Nordsjælland var jeg mødt op og havde givet dig et kram, men jeg må nøjes med at sende dig et her igennem. Jeg ønsker dig alt det bedste, som jeg så en anden læser skrev – vi er mange der er elle vilde med dig! Husk det!!!❤️ Kæmpe knus fra mig til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Åh gud hvor gør det ondt at læse,.og hvor kan jeg bare mærke dine følelser helt ind i knoglerne, når jeg selv har fundet min kærlighed jeg håber aldrig at skulle miste men jeg ved jeg ville ende med at have det ligesom dig. Åh altså det bedste må næsten være bare at give sig selv lov til at være ked af det, så kommer resten hen af vejen. Kæmpe krammer til dig .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh 🙁 Sender dig 1000 kærlige tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Årh hvor gør det ondt at læse. Jeg var det selv for et år siden. Lige inden skulle en måned afsted til USA. Vi tog alligevel afsted, som venner… Men det var svært! Da jeg kom hjem til Danmark, flyttede jeg. Det var først der jeg for alvor mærkede savnet og sorgen. Men det blev bedre, da jeg også begyndte at acceptere det og affandt mig med at man ikke kan kontrollere et andet menneskes kærlighed. Så fokuserede jeg på mig selv. Voksede og blev stærkere. Og nu er kærligheden der igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Årh, Trine. Sender en virtuel krammer i din retning – det er virkelig forfærdeligt at skulle igennem sådan et brud 😢 Knus og kram fra en trofast følger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Mange kærlige tanker og kram din vej!! Husker stadig den følelse som var det igår!! Hørte Annika Aakjærs fortolkning af Søren sko’s hit kaldet: hvis du spørger!! Altsigende sang som beskriver det knuste hjerte så perfekt, den kan varmt anbefales på de dage, hvor man bare har behov for at græde ud!! It’s okay, not to be okay ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Tak fordi du deler noget så personligt – hvor er du stærk!! Varme tanker fra mig til dig (der selv står i en lignende situation).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Åh, hjertesorg er den værste smerte i verden. 🙁
  KÆMPE kram herfra!
  Jeg var igennem det for 7 år siden. Han gik fra mig, ham jeg troede var The One. Der gik over et år, før jeg var nogenlunde hel igen. Og så mødte jeg MANDEN i mit liv! Manden som jeg skal giftes med på lørdag <3 Han slog fuldstændig benene væk under mig, selvom mit hjerte stadig gjorde ondt.
  Pointen ved det hele er: Selvom det gør røvondt nu, så kommer du igennem det! Du skal nok møde kærligheden igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh jeg kan godt huske hvordan det føles, men må jeg sige noget? Der kommer en dag hvor det pludselig holder op med at gøre ondt og hvor du vil føle dig som dig selv igen. Jeg har været i samme situation og tænkt at jeg aldrig ville komme igennem, men jeg er på den anden side nu og jeg ved det nok skal komme. Det tager tid og det er helt okay <3

  Jeg sender dig en masse tanker ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JOHANNE

  Vi er her. Du er elsket. Du perfekt og du skal nok komme igennem det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  <3 varme tanker fra en trofast følger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Louise

  Åh nej altså… Sender tanker og virtuelle kram – på trods af, vi ikke kender hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra USA #16 Grand Canyon til Palm Springs