Om at tro på sig selv og sætte sig selv først

Kaos

trinetheodora-13Der har været ualmindeligt stille her på domænet de sidste par uger. Det er faktisk ikke, fordi jeg ikke har noget på hjerte. Jeg har utroligt meget på hjerte. Men jeg har ondt i dét; ondt i hjertet. Mit hoved har været fyldt til randen med tanker og følelser igennem en lang periode, og de har taget mere og mere til. Selvom jeg har prøvet at skubbe de ubehagelige tanker væk, så er de blevet ved med at ligge i baghovedet og skabt kaos indeni mig. Udadtil har det ikke været til at se, og det har kun været til at mærke på mig, hvis man kender mig virkelig virkelig godt. Jeg har ikke delt tankerne med nogen, før de til sidst fyldte så meget og ikke længere var til at ignorere og skubbe væk. Jeg var nødt til at træffe beslutningen og imødekomme konsekvenserne, fordi jeg inderst godt vidste, hvad der var det rigtige. Selvom det gør fucking ondt, selvom det har betydet, at kaosset er flyttet ud af mit hoved og ind i min hverdag, så kunne jeg ikke længere lade stå til. Michael og jeg er ikke længere kærester. Efter mere end 5 år er vi gået fra hinanden, og jeg er derfor alene. Helt alene. Lige om hjørnet ligger følelsen af ensomhed på lur, men jeg gør mit allerbedste for ikke at lade de altædende, negative følelser tage over og dominere mit liv og min i øvrigt fantastiske hverdag.

Når man har været sammen så længe, som M og jeg har og ovenikøbet har kendt hinanden i knap 9 år, så har man en helt særlig og unik relation og forbindelse, som man ikke har med nogen andre. Jeg har mistet ham, jeg troede var mit livs kærlighed, men jeg har også mistet min ultimativt bedste ven. Og det er svært. Uanset hvor afklaret, man er, så er det hårdt. Det er en kæmpe omvæltning, når et så betydningsfuldt menneske fra den ene dag til den anden ikke længere i ens liv. Det er et kæmpe tab og en kæmpe sorg. Uanset hvor rigtig beslutningen er.

signatur

2 KOMMENTARER

 • Camilla

  I nuet er det ulideligt og ikke til at se sig ud af 🙁😯 Om nogen tid vil du finde ud af, at ordsproget “what doesn’t kill you…” faktisk har et gran af sandhed i sig.
  Medvind på cykelstien til dig herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Louise

  Et brud er benhårdt, og så selvom det er det rigtige.. Nu kender jeg dig kun gennem skærmen, men jeg er sikker på, at du kommer stærkt ud på den anden side, du er en sej pige! /Mette Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tro på sig selv og sætte sig selv først