Konsekvenser

I’m back

IMG_4823Jeg er nu hjemme i Aarhus. Det er faktisk rigtig dejligt! Jeg har, som I nok har fattet, haft den bedste tur – langt bedre end jeg havde turde håbe på. Men det er nu også rart at være hjemme igen. Jeg skal nok lige bruge lidt tid til at finde mig til rette herhjemme igen, det er sgu lidt underligt, må jeg indrømme.

Da jeg landede i Kastrup blev jeg hentet af min skønne veninde, Anna, og det var et tårevædet gensyn. Det havde jeg altså ikke lige forventet. Vi var begge to full on tudefjæs! Jeg kunne mærke, at jeg blev helt emotionel allerede da jeg gik igennem lufthavnen – jeg var kommet hjem. Jeg brugte formiddagen sammen med Anna, vi fik lækker brunch og så fik jeg mig lige 20 minuters lækker EMS træning hos EMS Bodypower. En virksomhed jeg vil råde jer til at holde lidt øje med. De har lige åbnet i Odense, og forhåbentligt kommer de ligeledes snart til Aarhus. Det kommer I til at høre mere om 🙂

Jeg tog herefter toget hjem til Aarhus, hvor jeg blev mødt af mine forældre, og det var helt underligt at gå igennem Bruun’s Galleri og at alle omkring en snakkede dansk igen. Jeg fik dejlig flæskesteg med alt hvad der dertil hører til aftensmad med mine forældre og min storebror. Min lillebror er ikke hjemme til jul i år, det er fandme underligt. Han er lige taget ud at rejse og er faktisk på New Zealand lige nu. Bliver helt sentimental, når jeg følger hans rejse dernede…

Lidt senere på aftenen kom M forbi med Lady. Og hold nu kæft, hvor var det dejligt at se ham – og hårdt. Der kom en større følelsesmæssig reaktion end jeg lige havde forventet… Jeg savner ham. Forhelved.

I dag er det allerede Lillejuleaften – og jeg har været ude forbi mit arbejde og sige glædelig jul til alle de gamle. Det gjorde mig så glad, at de stadigvæk kunne kende mig! Herefter tog jeg indtil byen og shoppede julegaver. Følte mig som jordens største idiot, fordi jeg købte gaver dagen før jul… Til mit forsvar har jeg ligesom ikke haft muligheden før nu 😉 Men det ved folk jo ikke.. synes det var helt pinligt, det virker så uorganiseret, hvilket jeg virkelig ikke er….

Jeg glæder mig til juleaften i morgen. Jeg glæder mig til maden, hyggen og gaverne. Synes selv jeg gjorde nogle gode scoops inde i byen i dag, så jeg glæder mig også til at se mine forældre åbne deres pakker. Jeg elsker jul. Det er vildt, at det allerede er i morgen.

Glædelig jul til alle jer, tusind tak fordi I læser med hos mig. Jeg glæder mig til at lukke jer endnu mere ind i det nye år, end jeg har gjort indtil nu. Jeg håber I får en dejlig jul.

Trine Theodora Xx

6 KOMMENTARER

 • Johanne

  Kæmpe glædelig jul seje Trine. Det har været en fornøjelse af følge dit NZ-eventyr, og jeg glæder mig til at følge dig i 2015. Jeg håber at du får en rigtig dejlig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Det er en fornøjelse at læse med, Trine 🙂 Specielt at følge dit eventyr i NZ. God jul til dig og dine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Sikke et godt billede af dig 🙂 Glædelig jul…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konsekvenser