Squats og lidt om mål

Hvordan ser jeg ud lige nu

Vejningen i dag gik godt, og jeg har tabt 900 gram siden sidste uge. Jeg vejer nu 79,1 kg og har 4,1 kg ned til mit delmål den 8. maj. Jeg tror måske, at der er nogen (særligt på instagram), der tror jeg stadig ser ud, som jeg gjorde i sommer. Det kan selvfølgelig være fordi, de er kommet til for nylig, men faktum er at jeg tog 16 (!) kg på, mens jeg var ude at rejse. Og dem er jeg så ved at smide nu.

Jeg har passet min træning hele året, og jeg er stærkere end nogensinde. Det er så fedt. Men jeg har været alt for dårlig til at passe min kostplan – og har tendens til at tænke “ej, det går nok” – og så står vægten altså bare stille. Nu er målet at smide 10 kg inden juli.

Yes – men jeg ser altså IKKE sådan her ud lige nu:

fullSelvom jeg da virkelig er en babe på det billede, så er det ikke tilfældet. Hvilket giver god mening eftersom jeg vejer 10 g mere i øjeblikket 😉

Jeg ser tværtimod sådan her ud:

fitnessblog-trinetheodora trinetheodora-fitnessblog-belfieOg det er slet ikke fordi, jeg skammer mig over det. Jeg har da lidt dårlig smag i munden over, at jeg formår at tage så meget på på relativt kort tid, men sket er sket – og det kommer jeg nok også over. Jeg glæder mig dog til at tøjet sidder ordenligt igen, og jeg gider da heller ikke gå rundt på stranden sådan her – men helt ærligt, så synes jeg knap 80 kg kunne se værre ud 😉

Det har selvfølgelig også noget at gøre med, hvor meget jeg styrketræner. Og nej – smid vægten væk-kommentarer er ikke velkomne, for jeg er for tyk i øjeblikket, men der er alligevel forskel på mine 80 kg for et par år siden og nu. Selvom ja, jeg står forskelligt på billederne, men det ændrer ikke på, at jeg synes, der er væsentlig forskel – jeg slapper også af på billede to og skyder ikke hoften frem:

trinetheodora-vægttab-styrketræning-fitnessblogMen dejligt at vægten er gået den rigtige vej i denne uge. Og så kan jeg da lige sige, at jeg er 1.70 høj og mit mål er at komme ned omkring 67-68 kg 🙂

Jeg håber I alle får en skøn og dejlig fredag. Jeg kan holde weekend nu for en gangs skyld, og det er godt nok noget tiltrængt!

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

6 KOMMENTARER

 • Thea

  Hvor er du bare mega sej at smide sådan nogle billeder op OG hvor bærer du bare de ekstra kg flot. Elsker at følge med herinde, altid inspirerende og ærlige indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hansen

  Hej Trine!
  Jeg elsker at du er ærlig. Det er netop derfor jeg læser din blog.

  Du må have en god søndag.

  Hilsen
  Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Wauw det bærer du flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men du bærer dælme de 79.1 kg godt! 😀

  Stærkt gået!

  // Camilla Veideland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg skriver det ofte, men jeg mener det sgu – du er for sej!

  Du giver et godt, realitisk billede af, hvordan en sund og stærk krop kan se ud! Former, opstrammet og tilpas.

  Selv jeg jeg ALT for lidt, og når du er ærlig om, hvad du vejer og højde, giver det mig indsigt i – og hjælper mig med at erkende – at jeg må ligne et vandrende skelet….

  Tak for din ærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mega fan af din indstilling her! Alt for mange (især unge piger, til dels også mig selv) har en tendens til at sætte lighedstegn mellem vægt og selvværd. Men faktum er jo, at det er din krop der tager på, ikke dig som menneske! Og vi har sgu allesammen prøvet at slække på kosten, tage på og så stramme os an for at smide det igen. Jeg er virkelig tilhænger af dine formuleringer, tanker og ærlighed. Ikke noget pis! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squats og lidt om mål