20 ting du ikke vidste om mig ★

Hold nu kæft, tak :-)

trinetheodora-squat-styrkeløft-dm-fitnessNår man som jeg deler en del af mit liv online, så må jeg også forvente at folk har en holdning til hvad jeg gør. Det har jeg det sådan set fint med, så længe folk kan holde deres negative meninger for dem selv. Folk kan have en tendens til at dømme på baggrund af, hvad de kan se, men hvem kan i virkeligheden tillade sig at dømme et andet menneske, hvis man ikke kender til de bagvedliggende årsager til deres valg?

Efter DM har jeg virkelig oplevet at føle mig dømt. Hvorfor har jeg smidt det hele på gulvet, har kritikken lydt på. Skal jeg egentlig ikke også have tabt mig, har jeg ligeledes lagt øre til. Lad mig i den forbindelse slå én ting fast: Jeg definerer absolut ikke mit værd på baggrund af hverken min fysiske fremtræden eller min træningsindsats og præstation! Kritikken er kommet fra folk, der bruger størstedelen af deres tid i og omkring træningsmiljøet; hvad enten de er atleter, personlige trænere eller lignende. Ja, jeg beklager, men jeg har sgu også andre til at give mig til!

Og hvem ved egentlig, hvilke overvejelser jeg har gjort mig? Hvorfor jeg træffer de valg, jeg gør? Man kan sagtens have sine formodninger, det må man have alt det, man vil! Hvis man ikke har givet sig tid til at spørge mig, hvorfor jeg ikke fortsætter med stringente træningsprogrammer og vælger at prioritere anderledes, så synes jeg faktisk, man skal holde sin kæft.

Jeg står overfor den største forandring i mit liv hidtil. Jeg har aldrig haft planer om at fortsætte med at konkurrere i styrkeløft! Jeg synes det er sjovt, jeg synes det er fedt, at jeg er så stærk, og der er ingen tvivl om, at jeg er god til det – og kan blive endnu bedre. Men når motivationen forsvinder, når andre menneskers forventninger pludselig er den eneste grund til, at man gør det, så må man tage et skridt tilbage og finde sig selv igen. For mig betyder det ikke, at jeg smider “det hele” på gulvet. For jeg har ikke lovet nogen noget som helst.

Jeg kommer aldrig til at indordne mig under andres holdninger til min person, men jeg vil opfordre til, at man holder de negative kommentarer for sig selv. Det klæder ikke nogen.

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

8 KOMMENTARER

 • Carina

  Det må virkelig være belastende.. Kan ikke forstå hvorfor folk ikke bare kan passe “deres eget”. Jeg elsker at følge dig, fordi du er DIG og intet andet! Du er skide skæg og man bliver altid klar af dine opslag og snaps! Så det er trist at læse at dette her foregår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AMEN! Meget inspirerende og vigtigt indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Dette er nok dit stærkeste indlæg hidtil (måske udover dine PR-statusser ha). Du er nice, så ja, medmindre det er konstruktivt, bedes man da venligst bare holde sin kæft 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  PRÆCIS! Gør du hvad DU vil og så fuck alle andre. Du er sgu sej Trine! Uanset om du lige løber et halvmarathon, dødløfter 150+ kg., påbegynder vægtløfting, er der for dine veninder, knokler på med bachelor eller lignende.
  Kh din fan
  – ja jeg er fucking kikset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  HØRT!! Siger man egentlig stadig det??😂 Fedt indlæg!! Jeg synes du ser skide godt ud, desuden er det bevist at det er sundest at have lidt ekstra sul på kroppen.
  Det må være et pissehårdt miljø at færdes i og folks forventningerne til hvordan burde se ud er sgu absurde. Jeg tror sgu din selvtillid og syn på kroppen er langt bedre end div fitnesspiger, som konstant stræber efter at blive tyndere og mere markeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du er en kæmpe inspiration! Respekt herfra, du gør det pisse godt! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinni

  Hej Trine, jeg vil egentlig bare sige at du er pisse sej! Jeg beundrer virkelig hvor meget du ser ud til at hvile i dig selv, og hvordan du bare er som du er 🙂 din snap chat story er klart den sjoveste jeg følger 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Hej Trine.
  Godt skrevet – folk har sgu så travlt!
  Vil bare høre hvor du finder træningsoverdele? Synes alle sidder så stramt omkring maven, fordi der er stræk i stort set alle.
  Tak for god inspiration og en dejlig blog.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 ting du ikke vidste om mig ★