Kokken, del 6 - Nu må vi jo lige se....

Garmin Fenix S5 Sapphire

Reklame

trinetheodora-garmin-fenix-s5-sapphireJeg har indtil for ganske nyligt benyttet mig af mit Garmin Forerunner 235, men jeg må sige, at jeg har tabt mit hjerte til det nye og langt mere avancerede ur: Garmin Fenix s5. Særligt den superfeminine special edition Sapphire-udgave med hvid urrem og rose/gold urkrans.

Uret kan ekstremt meget, og jeg har, med den træning jeg laver, ikke behov for alle urets funktioner. Til gengæld er uret med sine mange funktioner utroligt alsidigt, og det henvender sig derfor til mange forskellige sportsudøvere, foruden det i sit design er eksklusivt og attraktivt. På trods af, at S5’eren kan meget mere, end man lige umiddelbart ved, at man har brug for, så er det nemt at betjene, og man kan også selv bestemme displayets design.

trinetheodora-garmin-fenix-s5-sapphire-2Fenix 5S Sapphire kommer med indbygget puls i håndleddet, og der kan derved laves 24/7 tracking af puls, stress, søvn og daglig aktivitet. Derudover vil jeg fremhæve, at uret kan styre ens musik, modtage smart notifikationer (man kan læse sms’er, modtage opkald, kommentarer på instagram etc. direkte på uret), og så kan det også hjælpe én med at finde mobiltelefonen, hvis man skulle forlægge den. Dét er altså ret smart – og ret anvendeligt for de fleste mennesker 😉

trinetheodora-garmin-fenix-sapphireI forhold til tracking af sportsaktiviteter, så har det en hel række forskellige muligheder lige fra løb inden- og udendørs, svømning inden- og udendørs, cykling, roning og golf til outdoor-aktiviteter, dykning og andet multisport til triatlon. Det kan altså tracke ens træning stortset uanset, hvad man dyrker.

trinetheodora-garmin-fenix-s5-sapphire-3 trinetheodora-garmin-fenix-s5-sapphire-4trinetheodora-garmin-fenix-sapphire-2Garmin Fenix S5 Sapphire er lige nu nedsat med 900 kr og koster derfor 4999 kr lige her hos Løbeshop, som er landets eneste forhandler af uret.

XXX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokken, del 6 - Nu må vi jo lige se....