5 år med M ★

Forsidepotentiale

trinetheodora-fitnessblog-selfie-1Jeg går virkelig all in på sommerlækkerhed i øjeblikket. Vil bare gerne være flot og sommerbabe-agtig. Jeg har allerede oparbejdet en stabil, brun kulør (tak til den tidlige, danske sommer og læseferie!) Efter laaang tids overvejelse, så besluttede jeg mig så endelig for at farve mit hår den anden dag. Jeg er ikke sådan en “nu går jeg til frisør og betaler en million for farve og klip“-type, jeg er mere “jeg dribler lige i Føtex og køber en farve, der ser pæn ud“-type 😉 Jeg mindes ikke, at jeg nogensinde har ladet mig farve ved frisøren… Jeg er simpelthen for nærig! Og så hader jeg iøvrigt også at blive klippet. For at opsummere: jeg bryder mig ikke synderligt om at gå til frisør!

Anyways, jeg har et par dulle-agtige veninder (og det mener jeg på den kærligste og mest respektfulde måde), som er dygtige til alt, hvad der hedder hår, makeup, hudpleje, negle og alt i den lejr. Hvad jeg ikke er blevet anbefalet af cremer og olier gennem tiderne af min veninde, Marianne, siden vi fandt vej ind i hinandens liv i begyndelsen af gymnasiet, er altså ikke småting! Hvad hun ikke har prøvet på mig af makeup, extensions, voks og jeg ved ikke hvad 😉 Hun er også by far den jeg kender, som kan lægge den smukkeste makeup. Hun er total youtube-selvlært, og har bare øvet sig i årevis. Nu er hun ligeledes under uddannelse på kosmetologskolen, så jeg forudser voksning, ansigtsbehandlinger og massager i nærmeste fremtid 😉 Jeg er helt nede med at være prøvekanin for hende! Siden hen er der kommet endnu en dullet veninde ind i mit liv, som ligesom Mari har et meget misundelsesværdigt hår, så nu er jeg også blevet introduceret for lipliner, kunstige vipper, negle og selvbruner. Det er selvfølgelig Nina, hvis I skulle være i tvivl 😉

Nå, men vi tog os en en lille spadag, Nina og jeg, hvor jeg fik farvet mit hår, mine bryn og lakeret mine negle med den fineste, grønlige farve (kan ikke blive mere specifik, for jeg ved ikke, hvad nuance af grøn, der præcis er tale om)… Det er ikke fordi, jeg ikke selv er piget og ikke elsker at være pæn, men jeg holder mig meget til det samme look. Jeg er pissegod til at lægge eyeliner og få mine lange vipper til at se bambi-agtige ud, og jeg går selvfølgelig op i mit udseende. Men pige-pige bliver jeg aldrig… Det siger mig simpelthen ikke rigtig noget!

Resultatet blev dog ret fint, synes jeg! Hårfarven var ifølge pakken mørk blond, men okay, lad os kalde den brun:

trinetheodora-fitnessblog-selfie-4 trinetheodora-fitnessblog-selfieDet er lige før man skulle give Woman et kald, for der er da forsidepotentiale over de her billeder, hva? 😉 Haha!

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

3 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 år med M ★