At elske med et knust hjerte

For altid havde en udløbsdato

Jeg ville ønske, at jeg bare kunne hade ham. Jeg ville ønske, at jeg bare kunne blive vred og rasende over, at han gik fra mig, give ham skylden for smerten, han efterlod mig med. Men det kan jeg ikke. Jeg ville ønske, at jeg bare kunne forbande vores tid sammen, for når jeg græder over den, så hjælper det ikke. I stedet forbander jeg al den tid, der aldrig blev vores. Jeg kan slet ikke holde styr på alle de følelser, jeg har oplevet, mærket og følt de seneste måneder. Følelser, der fuldstændig har udvisket mit filter – blottet mit hjerte. Jeg skriger på kærligheden, men jeg tror ikke, den kan høre mig. Den har aldrig været længere væk. Det er som om, at mit indre står i flammer, og når tårerne forsøger at slukke ilden, så slører røgen mit syn. Måske det også er okay, for når jeg lukker øjnene, så ser jeg ham stadigvæk.

Jeg satstede hele mit hjerte, og jeg håbede på, at det ville holde. Hvis noget kan føles  rigtigt, hvordan kan det så være alt andet end dét? Det rækker åbenbart ud over min fatteevne. Jeg er ked af, at det er slut, fordi jeg troede virkelig på det. Hvordan skal jeg kunne føle mig sikker næste gang så? Jeg troede jo allerede, at jeg havde fundet ham. Jeg misforstod tydeligvis. Hvordan ved jeg så, at jeg kan stole på mine følelser? Hvordan ved jeg så, at jeg kan stole på min dømmekraft? Hvordan ved jeg med sikkerhed, at noget er ægte, gensidig kærlighed? Hvordan skal jeg igen finde modet til at investere mit hjerte? Måske jeg bare er naiv. En drømmer. Lige nu drømmer jeg mest om at blive hel igen. Komme ud af mit kaos og rejse mig. Uden ham.

For jeg synes, det er så fucking uretfærdigt, at jeg skal sidde helt alene og samle stumperne fra mit knuste hjerte op. Mens jeg sidder der og forsøger at reparere mig selv, så har jeg ikke nogen kontrol over mine følelser, og jeg hader at være ude af kontrol. Mit hjerte er udmattet. Men jeg gør mit bedste. Jeg gør mit allerbedste for at blive hel igen og komme tilbage til livet. For der er ikke mere at sige nu. Det sidste kys er givet, de sidste ord er sagt. Der er kun minderne tilbage, og på et tidspunkt vil de ligge fjernt i min hukommelse. Det hele gav mening i et øjeblik.

Det øjeblik er forbi.

Og jeg er ked af, at jeg ikke forstod, at “for altid” havde en udløbsdato.

8 KOMMENTARER

 • Razi M.

  Ærgerligt, at det ikke gik. MEN du lyder til at have brug for hjælp. Veninderne kan nok ikke gøre det, så jeg tænker mere professionelt – og det er på ingen måde skidt! Jeg har selv fået hjælp – skridtet til at tage det var langt – men shit, det var godt. Og jeg skulle have gjort det noget før.

  Din totale åbenthed på din blog viser i min optik med tydelighed, at der skal samles brikker sammen, bygges på og så videre.

  Desværre ser man ofte, at (særligt) blog-piger, personer, der har et stort behov for at eksponere sig selv, ikke kan se, hvor vidt det er nået. Og når jeg læser dine blogindlæg, så bliver jeg lidt skræmt af, hvordan “kokken” har haft det. Få styr på din usikkerhed, dine følelser og vis dig selv (glem omverdenen), at du hviler langt mere i dig selv. Det har du brug for. Håber ikke, dette bliver taget ilde, men mere som et fif – på den hårde måde. Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kære du❤️ Jeg vil bare sige tak, fordi du deler det med os! Min kæreste igennem 2,5 år forlod mig for 6 uger siden, så jeg kender dine følelser. Og du skal vide, at det på en eller anden mærkelig måde hjælper mig at høre, at der er andre, der har det som mig! Jeg håber, du kommer stærk igennem, og at der er noget endnu mere rigtigt til dig derude – selvom det er meget svært at tro på lige nu 😢

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Louise

  Åh altså😥 Du må ikke tage det ilde op, men har du overvejet at få hjælp? Jeg havde det som dig, og mine veninder og familie var guld værd. Men det hjalp mig også at få 2-3 gange terapi m. hypnose. Jeg fik lige som sæt nogle af alle tankerne lidt i system og fik ændret mit syn på mig selv en smule. Sender tanker og virtuelle kram😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flykke

  Da jeg var blot 13 år gammel fandt jeg “kærlighedEN” da jeg var fyldt 16 og vi stadig var sammen var jeg sikker på at det skulle være OS 2, jeg gav alt hvad jeg havde til det forhold og jeg havde planlagt vores fremtid og børn💕 Han synes at single livet var mere spændende, han ville feste og være fri, trods det aldrig havde sagt ham noget, det tog mig over 1 år at komme over og nu 6 år efter, kan jeg stadig mærke et stik i hjertet. Hans forældre skriver stadig til mig og ønsker at jeg finder sammen med ham igen, de har stadig et billede af os i deres hjem, og det er næsten værst. Især efter jeg har fundet en anden kæreste, men mest af alt fordi han har været kærester med en af mine veninder siden, og det må d agave været et helvede for hende😣 Jeg ved ikke om tanken om ham eller smerten han forsagede nogen sinde går væk, men jeg mærker den så sjældent og jeg har en fantastisk kæreste på snart 4 år nu🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er det bare smukke, præcise og hjerteskærende ord. 6 mdr efter jeg fik mit hjerte knust troede jeg det var helet, eller i det mindste klistret sammen med plastre. Pludselig stod han foran mig et sekund og alt faldt fra hinanden igen. Men kun den dag. Du vil komme igennem det, uanset hvor uvirkeligt det lyder. Det tager tid, men en dag vil du komme stærkere ud på den anden side. Kram og tanker herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Du sætter de præcise ord på den følelse jeg har haft, når noget som det sker. Den følelse og de tanker det efterlader.. Tanker til dig! Og du er ikke den eneste – hvis fatteevne ikke er tilstede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Sender dig tusinde tanker og kram ❤️ Kan relatere til dine følelser og tanker! DEN KÆRLIGHED GØR SÅ UFATTELIG ONDT! Og man føler sig så alene med det knuste hjerte..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  😭😭😭😭 aaaav for helved!! Du beskriver det så godt, håber der er bedre tider for dig( os/mig) 💔

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At elske med et knust hjerte