Pakkeliste til rejsen

Et år med Kokken

Det her billede er taget for ét år siden, da jeg var på sommerferie med Kokken i Kroatien. Den dag var vi lige blevet kærester. Hvis I læste med i føljetonen om Kokken, så husker I måske også, hvordan det gik til. Vi havde den bedste sommerferie sammen, som blev planlagt kort inde i vores bekendtskab uden at vide, hvorvidt vi skulle blive til noget på den lange bane.

Det blev vi. Og et år senere er vi stadigvæk kærester. Det er jeg helt igennem lykkelig for, og jeg glæder mig hver dag over, at han er ved min side. Han er stadigvæk den allerdejligste mand, jeg kender. Efter et år har man dog efterhånden også lært hinanden ret godt at kende, og man er efterhånden trådt ned fra skyen og ind i det rigtige forhold. Det betyder selvfølgelig også, at vi ligeledes har oplevet hinandens temperamenter og forskelligheder; skændtes, diskuteret, smækket med dørene og alt det der. Det skræmmer mig ikke, og det får mig ikke til at elske Kokken mindre, tværtimod. For der har været 1000 gange flere smil, grin og kys i det seneste år sammen, og der er ingen, jeg hellere vil bruge min tid på. Skabe en tilværelse, en hverdag, et liv.  Jeg føler mig heldig hver eneste dag.

Noget af det Kokken og jeg har gjort mest sammen er at rejse, og i dag, på årsdagen for vores kærlighed, rejser vi på vores hidtil største eventyr: 5 ugers roadtrip i det vestlige USA. I skrivende stund er vi på vej til København for at flyve, og i aften amerikansk tid lander vi i Los Angeles. Just in time for the 4th of July fireworks!

Hold kæft, hvor jeg glæder mig. Allermest fordi jeg skal dele det hele med min elskede kok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til rejsen