27 års-krisen

Det er for vildt

Det mest sindssyge, grænseoverskridende, adrenalinkickkende, fedeste nogensinde – bungy jump 134 meter over the Nevis River i Queenstown, New Zealand. Jeg lader videoen tale for sig selv, og jeg vil gerne undskylde på forhånd for, hvor mange gange jeg siger fuck… Har I bungy jumpet??

Kan du ikke se videoen ovenfor, så klik her.

xxx Trine Theodora 

1 KOMMENTAR

  • Ann

    Uha, sad lige og så din film med fingrene med halvt for øjnene. Kan lige så tydeligt selv huske følelsen. Selvom det var det fedeste jeg nogensinde har prøvet, sagde jeg til mig selv bagefter, at det skulle jeg aldrig nogensinde prøve igen. Meeeen, mon jeg kan modstå fristelsen, hvis jeg får chancen? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27 års-krisen