Hej, og velkommen til mit lille hjørne af internettet, hvor kærlighed til tunge squats, studenterbrød og oprigtighed er omdrejningspunktet.

Jeg skriver en personlig, sundhedsrealistisk og ærlig blog om træning. Jeg har kant og en kritisk vinkel på hele sundhedsfænomenet. På mit domæne er et afslappet forhold til sin krop i højsæde, og samfundets urealistiske idealer dømt ude. Bloggen indeholder træningsprogrammer, gode råd og træningstips, træningstøj, kosttilskud, sundhedsdebat og en helt masse om min egen træning; udfordringer og successer.

Jeg har i det sidste år trænet styrkeløft og stillet til 3 konkurrencer og lavet et hav af personlige rekorder. Tidligere har jeg bokset kampe, og jeg holder mig af at udfordre mig selv. Mit fokus lige nu er på at blive en alsidig atlet, der glæder sig til hver eneste træning, og jeg er derfor begyndt til crossfit og vægtløftning. Det bærer bloggen i øjeblikket meget præg af.

Ligeledes har jeg udnævnt mig selv som ambassadør for “elsk dig selv”-tankegangen, og jeg viser, at man sagtens kan lære at holde af sig selv og værdsatte den, man er uanset, hvordan man ser ud.

Velkommen til TRINETHEODORA.DK 🙂

IMG_5140