8 madvarer, jeg ikke kan have i mit hjem

8 madvarer, du altid finder i mit hus

sund-morgenmad-trinetheodora-fitnessblogOvenpå en listen over 8 madvarer, jeg ikke kan have i mit hjem synes jeg, det var passende med en liste over madvarer, som jeg altid har. Og som jeg godt kan nyde i moderate mængder 😉

 • Rugbrød – Jeg elsker virkelig rugbrødsmadder! Jeg er vokset op med, at rugbrød hører sig frokosten til, og jeg vil til enhver tid hellere ha’ smørrebrød end varm mad.
 • Æg – Man finder altid æg i mit køleskab, og jeg spiser i perioder også rigtig mange æg. Det svinger lidt, hvorvidt jeg har lyst til æg, men jeg har dem altid. Økoæg, selvfølgelig.
 • Makrel på dåse – Makrel er virkelig en nem og lækker spise – naturligvis med en omgang mayo ovenpå og et stykke rugbrød nedenunder 😉
 • Mandler – Jeg elsker jo at lave lakridsmandler, og det er en supernem snack at lave. “Plain” mandler bryder jeg mig ikke om, men når de lige bliver ristet og krydret med lidt lækkert, så smager de dejligt!
 • Nutella – Min far bor i Flensburg, så når han kommer på besøg, har han altid de store Nutella’er med. Jeg spiser det faktisk sjældent selv, men Michael er vild med det…
 • Havregryn – I nogle perioder spiser jeg meget havregrød, men jeg er efterhånden blevet så træt af det, fordi det i fitnessmiljøet bliver lovprist fuldstændig vanvittigt… Så nu har jeg mest bare posen stående i skabet. Det er jo også ret godt til müsli og kage! 🙂
 • Agurk – Den eneste grøntsag man med sikkerhed finder hos mig er agurk. Det er ligeledes godt på mellemmadder eller som en lille hurtig snack. Jeg køber agurk stortset hver gang jeg handler – jeg ved egentlig ikke helt hvorfor… haha!

Hvad har I altid i jeres skabe?

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

 • Johanne

  Jeg har altid:
  – Grøntsager (altid gulerødder, agurk og peberfrugt)
  – Hytteost og alm. ost
  – Mandler
  – Æg
  – Kød på køl for det meste
  – Tun
  – Mørk chokolade (og alt muligt andet slik, jeg ikke burde have, købte bl.a. karamelsnørrer i går pga. dit indlæg) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   HAHA, det beklager jeg sgu 😉 Men var de ikke også lidt lækre???

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 madvarer, jeg ikke kan have i mit hjem