Optimer din energi og vind en iPhone 7

Vinderen af 1. adventskonkurrence

lykkebylykke-trinetheodoraTusind tak for alle jeres kommentarer og historier fra tidligere julefrokoster til adventskonkurrencen i sidste uge. Jeg er så vild med jer! Desværre, kan der kun være én vinder, og i denne omgang blev det Julie EK. Stort tillykke! Du må meget gerne sende mig en mail på trinetheodora@gmail.com.

Til jer andre: tusind, tusind tak for jeres deltagelse! Stay tuned i aften, hvor jeg sætter en ny adventsgave på højtkant. Og lad os så lige alle sammen nyde Julies julefrokosthistorie 😉

“Str 36 i overdel og S i bukser. 😀 Min bedste julefrokost var klart med mit gamle job i Aarhus, hvor vi efter en lang dag i salonen tog ud og spillede lasertag (brev total nakket af min chef), efterfølgende tog vi hjem til en kollega og spise og spillede spil. da klokken blev 23.30, fik jeg den vanvittige idé at jeg ville hjem til min kæreste (jeg boede i Aarhus og han nær Holbæk), så jeg startede bilen op og kørte mod Storebælt…. Hvor jeg sad i kø i næsten 2 timer, grundet sneof og kraftig vind. Var hos ham kl. 05.00. Hvad gør man ikke for kærlighed.😅det skal selvfølgelig lige understreges at jeg ikke drikker. Og kæresten jeg rejste igennem en snestorm for, var en utro idiot. ooooh happy times 😂😂”

Glædelig 2. søndag i advent.

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optimer din energi og vind en iPhone 7