En status på det hele

Vind en kasse Goodlife proteinbars // AFSLUTTET

bs instakonkurrenceFordi I var så mange, der deltog i bloggens første give away i sidste uge – og fordi jeg ud fra de kommentarer, som jeg fik herinde og på Instagram kunne fornemme, at I generelt var glade for Goodlife proteinbarerne, så tog jeg kontakt til Bodystore.

De ville gerne sponsorere en hel kasse med blandede smagsvarianter af den populære og lækre Goodlife proteinbar, som jeg så udlodder til en af jer! Konkurrencen foregår udelukkende på Instagram, så smut forbi min profil (@trinetheodora) og deltag i konkurrencen. Alle konkurrencebetingelserne fremgår af ovenstående billede 🙂 Jeg trækker en vinder på fredag.

Held og lykke – og ha’ nu en rigtig god uge!

Signature

4 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En status på det hele