Kan en tracker motivere til bevægelse?

VIND en FitBit Charge aktivitetstracker // AFSLUTTET

fitbit-charge-fitnessblog-trinetheodora copy

Åh, hvor jeg elsker, når jeg har muligheden for det her 🙂 Jeg har fået lov til at udlodde det smukke FitBit Charge til en af jer, der læser med her på bloggen, der har en værdi af 899 kr. I fortjener i sandhed at få lidt igen for altid at være så trofaste. I kan læse lidt mere om den fine aktivitetstracker her.

For at deltage skal du bare smide en kommentar i kommentarfeltet 🙂 Du må meget gerne fortælle om, hvis du har nogle små tips til hvordan motion bliver en mere naturlig del af hverdagen, men det er ikke et krav!

Jeg finder en vinder en uge fra nu, torsdag den 8. oktober 2015. Held og lykke!

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

143 KOMMENTARER

 • Tone

  Er der fundet en vinder endnu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ketrol61

  ohh… kunne måske være det tiltrængte spark bagi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karinaniielsen

  Kommentar for Instagrambruger @karinaniielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Pind

  Det kunne være så motiverende at vinde sådan et ur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Galsgaard

  Årh hvor ville der være skønt at vinde!
  Så ville jeg få mulighed for at finde ud af hvor meget jeg går på arbejde osv. Indtil nu har jeg anvendt min mobil, som ikke kender forskel på cykel, gå eller bus 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Sikke en dejlig konkurrence! 🙂

  Jeg synes det ville være skønt at følge med i hvor meget jeg egentlig bevæger mig til hverdag. Jeg er bachelorstuderende, og ude på universitetet er det jo ikke meget man får gået når man sidder til forelæsning. Til gengæld står jeg meget på rulleskøjter og ruller tit ud på studiet (så længe vejret og vejene er til det)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har et meget stillesiddende job, så det vil være perfekt med sådan et ur, til at følge med i, hvor meget jeg skal røre mig (: Og så har uret bare et mega lækkert design!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinni

  Mega fedt med sådan et ur. Jeg ved, at søvnen skal prioriteres. Måske kan uret hjælpe til hermed?! Er lidt en sucker for tal, og uret vil ramme plet ift daglige skridt og km og uden tvivl være et boost i mine skridt på en ny vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara poulsen

  Uh jeg kunne godt tænke mig at vinde uret til mig selv, som en tidlig julegave! Indtil videre har jeg brugt apps, men de tager alt strømmen fra min telefon, og derud over så vil det da være sjovere med et lækkert ur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca christensen

  Nøj den er sej… Har før brugt en skridttæller, for ja, man bliver afhængig af at komme op på de 10.000 skridt. Men den der er altså lige nummeret smartere -og pænere, ikke mindst!
  Mit bedste råd er at prøve at få motion ind i de daglige gøremål. Herhjemme hos os går vi F.eks næsten altid til og fra børnehave og dagpleje. Så kommer man allerede op på 3-4000 skridt, hvilket jo giver en god start.
  Og så nogle små overskuelige mål. Trænet pt derhjemme med mine kettlebells i 15 min 4 gange om ugen. Det er til at overskue, og jeg får set gjort selv om jeg har en travl dag. Jeg er jo ikke i nærheden af at blive så stærk som dig, men kan mærke at jeg gradvist bliver stærkere og får flottere muskler ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Ligesom dig, så tror jeg ikke, at jeg er klar over, hvorvidt jeg egentlig bevæger mig i løbet af en dag (hvis man ser bort fra træningen). Det ville nok være lidt en øjenåbner, hvis jeg dik muligheden for at tracke hele min dag og samtidig kunne jeg rigtig godt tænke mig at se nærmere på mit søvnmønster. I forhold til bevægelse, så sørger jeg altid for, ikke at være hende den dovne. Tager altid cyklen fremfor bussen, trapperne fremfor elevatoren og er der ikke tid til en tur i fitness, så bliver det til squats samtidig med madlavningen 😉 Selvom træningen bliver passet, så sidder jeg sgu nok for meget ned i løbet af dagen og et par ekstra skridt ved siden af træningen ville nok ikke skade.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Kunne være super fedt og motiverende at vinde sådan et ur! :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ih, det vil jeg vildt gerne vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Gatten

  En mega lækker giveaway – kunne være top fedt at vinde!!

  Lyt til din krop, gi’ den gas og ha’ det sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Rigtig fed give-away ! Vil gerne til at have styr på hvor meget ( og hvor lidt ) jeg får gået i løbet af dagen. Glemmes i en travl periode, så andet må holde styr på det for mig ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Stage

  Ville elske at vinde sådan et lækkert fitbit armbånd!
  Ville helt sikkert få min motivation i top 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Vang

  Åh som jeg ønsker mig sådan en!
  I min hverdag sørger jeg for at drikke en masse vand, så jeg skal ned og op – for at fylde dunken op – af de mange trapper på gymnasiet igen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  den vil jeg gerne! Måske det kan være starten på at genfinde motivationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  SÅ lækker en konkurrence! Jeg er i gang med et større vægttab og det ville helt klart kunne hjælpe mig i hverdagen så der er styr på om jeg får gået nok udover træningen. Jeg cykler allerede til alt, så det ville være super lækkert også lige at kunne holde styr på skridtene 🙂 krydser slt hvad der kan krydses og håber jeg er den heldige 🙂
  PS. Du rr pisse sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Super fed giveaway, det gad jeg virkelig godt at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia H

  Min kæreste har et fitbit, så jeg vil rigtig gerne vinde et, så vi kan kæmpe lidt om, hvem der har gået flest skridt i løbet af dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Frederiksen

  Et tip er helt klart at downloade en app som registrerer aktivitet! Det giver motivation til at være mere aktiv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ville være så lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Mark

  Det vil helt klart blive engave til miig- så kan den gamle skridttæller, som larmer utrolig meget, blive skiftet ud med en model 10000 gange smartere. (Ikke et ondt ord om den gamle skridttæller, for trofast, det er den sgu!:D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla bondo

  Sikke en lækker konkurrence!! For at få indført mere motion i min hverdag er jeg begyndt at cykle de fleste steder i stedet for offentlig transport, det har gjort en stor forskel for mig☺️ Hvis jeg vandt præmien ville jeg dog nok bruge den som en julegave til min søster, som har ønsket sig sådan et alt for længe, men har desværre ikke lige pengene til at købe det til hende På nuværende tidspunkt..❤️
  Fortsæt det gode arbejde med bloggen! Læser med fast og synes virkelig du formår at holde det nede på jorden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Christensen

  Juhuuuu en lækker giweaway 😀 Lige hvad jeg ønsker mig <3
  Det er ikke altid let at få træning og motion presset ind i en travl hverdag og husk på det er lysten der driver værket.
  Start stille ud… Tag cyklen på arbejde. Parker bilen længere væk end normalt. Tag trapperne istedet for elevatoren. Rejs dig op og gå en lille tur på din arbejdsplads – gør du dette hver time bliver det til mange skridt i løbet af uge 🙂
  Find en træningsmakker – det er altid lettere når der står én og venter på dig.

  Skøn blog – elsker din indstilling til livet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Tillgreen

  Det kunne være super lækkert at vinde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise G. Nielsen

  Kunne virkelig godt bruge noget ekstra motivation! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Det kunne være så lækkert at vinde! Jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja mikkelsen

  Det kunne da være for lækkert at vinde<3. jeg cykler alle steder jeg kan komme til det:-). det er billigt ingen transport omkostninger og en gratis cardio tur til mig.
  Det bliver hurtigt til min. 10 km om dagen.
  Ellers planlægger jeg altid min træning om morgen, da jeg har energi der, istedet for det er på vej hjem fra arbejde, der kalder sofaen eller veninderne lidt mere:-D.
  Krydser alt jeg kan, håber på at sådan en lækkerhed kan hjælpe mig med at holde styr på min motivation og drømmen om at få de sidste kg af:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Jeg kunne godt bruge lidt motivation i min hverdag, særligt efter livet som færdiguddannet er blevet virkelighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Nøraa

  Bliver simpelthen nødt til at smide et lod i konkurrencen! Helt fantastisk præmie på højkant jo 😀

  Får træningen ind i hverdagen ved at gå lange ture med barnevognen, lave øvelser på bold med min 9 uger gamle datter og tunge løft i FW mens hun sover… En aktivitetstracker vil være en stor motivationsfaktor og kæmpe hjælp til at holde fokus i kampen mod graviditetskiloene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Sikke en lækker konkurrence – jeg vil ligesom alle de andre elsker at vinde Fit Bit 🙂
  Jeg er begyndt at tælle skridt osv. med en app på min telefon, men det fungerer bare ikke helt optimalt, og det er træls at skulle have sin telefon på sig hele tiden. Jeg synes dog, at det er en utrolig stor motivations faktor til en sund livsstil, at se når skriftene og kalorierne tikker ind, så derfor håber jeg meget at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise B

  Åh sikke en lækker præmie! Havde tidligere et armbånd med skridttæller, men det fungerede ikke optimalt. Jeg ville bruge dette som en motivation til minimum at gå de anbefalede 10.000 skridt om dagen. Jeg synes det er nemmere med motion, når det er noget man kan lave enten derhjemme, eller hjemmefra, som træning med kropsvægt og løb. En tidlig julegave til min sundhed, kan man vel kalde det!

  Lise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Kunne jeg virkelig godt tænke mig at vinde :-:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Jensen

  Den ville jeg gerne eje! Krydser fingre!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kunne da godt tænke mig at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Et lille hjemmebrygget digt 😉

  Søde lille fit bit
  Åh hvor skal du blive mit
  Og hjælpe mig til at blive fit

  Jeg vil gerne blive sund
  Så jeg ikke længere er rund
  Og huske at lukke min mund

  Du søde lille fit bit
  Du skal tælle mine skridt
  Og sammen skal vi gøre livet til et ridt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karina karlskov

  Hold nu op det ramte lige mig !! 😉 jeg har altid kæmpet og kæmper stadig med vægten… Vægt og vægttab har altid været mit liv, ikke en dag uden kur, men sådan er det jo desværre for det fleste der ligesom mig vejer for meget. Jeg har derfor altid været meget aktiv, for ingen skal i hvert fald påstå det handler om dovenskab 🙁 Håndbold og fodbold i rigtig mange år. Så fik jeg øjnene op for fitness, en helt ny verden. Blev uddannet fitness instruktør, også for at vise, at der også er plads til sådan nogen som mig, det er ikke en ren model verden, med smukke piger, der skal være endnu smukkere.. Nu har jeg så fået et Tabata hold en gang ugentligt, og sikke en grænse overskridelse, at alle de mennesker skal kigge på mig, men jeg er sgu stolt, og folk kommer til mine timer 🙂 yes !!! Jeg vejer stadig for meget, og bliver aldrig smuk, som i den krop vi alle stræber efter smuk. Men jeg føler mig sund og stærk, men PYT !!!
  Du er mega sej og en kæmpe inspiration 🙂
  Det handler bare om at gøre noget man kan lide, og gerne sammen med en, der kan hive en afsted. Gå en tur, snak grin imens, cykel en tur med ungerne. Meld dig på et hold sammen med en du kender, man vil hurtigt blive så glad for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Baadsgaard

  Waaauw , jeg håber, jeg ønsker at dette kunne blive mit. Jeg er lige nu igang med min kamp om for mange kilo – er lige nu på krise stadiet , hvor alt bare er gået i stå!
  Dette kunne give mig et ekstra håb og endnu mere motivation i de hårde dage.

  Bedste tip ; giv aldrig op – heller ikke på de dårlige dage og uger hvor intet sker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Thomsen Gutschik

  Jeg ønsker mig så meget et ur, men har ikke pengene til dette 🙁
  Mit bedste råd er nok at gå 10 min i timen, hvis man har et stillesiddende arbejde / skole (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vildt gerne vinde en FitBit Charge da min Moves app på mobilen kræver at jeg har telefonen på mig hele tiden og den er altså svær at klemme ned i et par stramme træningstights 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Hedegaard Jensen

  Åh vil elske at vinde denne aktivitetstracker 🙂 Mine bedste råd til motion i hverdagen må være planlægning – tag træningstasken med på arbejde så du ikke når hjem på sofaen, hvilket vi jo alle ved som regel betyder at den får fingrene i dig og ikke giver slip på dig igen! Hvis man er A menneske som jeg anbefaler jeg træning inden arbejde også selvom det betyder at man skal stå op kl. 5.30 – så når man har fri kan man tage hjem på sofaen med den bedste samvittighed 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  min motivation til træning fejler ikke noget, men det kunne være sjovt at se om uret kunne give min træning et nyt aspekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassja

  Åh det gad jeg virkelig godt vinde. Det kunne være så fedt hvis det kunne være med til at motivere mig til at være mere aktiv i hverdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Amalie morsing hansen

  Det bedste er at finde en balance, det vil både skabe overskud men også lyst. Jeg har selv oplevet at føle mig presset til den sunde af mig selv. Men det har virkelig hjulpet at sige til mig selv at det er okay at man en gang godt kan droppe træningen og spise et stykke chokolade.
  Derudover er en gå tur i rask tempo eller en løb tur det bedste hvis man er frustreret eller man vil ud i det friske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hillebrandt

  Jeg ejer ikke en bil, så jeg får cyklet en del. Fx til og fra arbejde, ved indkøb OG til og fra træning. Ekstra gratis motion. ville være fedt at kunne tracke det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åhh jeg sukkede sådan over dem da jeg var i USA, og ærgrer mig sådan over ikke at have købt et med hjem nu! specielt fordi jeg fortiden har virkelig svært ved at motivere mig selv til at komme igang efter skole og arbejde. Og med en bachelor der skal skrives nu, virker det hele helt håbløst (jeg kan seriøst ikke huske hvornår jeg sidst var en tur nede og hilse på træningscenteret..) Jeg har en idé om at sådan en fætter om håndledet vil gøre mig mere opmærksom på at huske at få rørt mig mere, og måske komme ud og gå nogle af alle de lange ture jeg hele tiden snakker om, men aldrig rigtig kommet ud på! :b

  Mit bedste tip er som så mange andres at starte i de små – hvis du ikke føler for en tur ned og træne i fitness, så løb en tur – og hvis det heller ikke er godt, så gå en tur – hvis det regner (let’s face it, det er dårlig undskyldning nr. 1) så lav lidt øvelser indendørs! det tæller alt sammen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kit Jürgens

  Kunne da være så lækkert at vinde! 🙂
  Bedste råd; tag cyklen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det er en fornøjelse at følge dig!

  Så kort vil jeg faktisk sige det, for jeg synes det beskriver det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  ville elske sådan et ur! Mangler både motivation og inspiration…så håber dette ur kan hjælpe med det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Det ville være for lækkert – så kan jeg holde styr på mit aktivitetsniveau med et meget stillesiddende arbejde ind imellem alle timerne på specialekontoret, der også er stillesiddende.

  Mit bedste “tip” er at forsøge at bruge hæve/sænke bordet på arbejdet, så jeg står op hvert fald halvdelen af dagen – jeg glemmer det desværre bare ret tit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Jeg kæmpede de 2 færste mdr med at træne 6 gange om ugen. Og var lidt træt af det. Men lavede en aftale om at jeg skulle afsted. Og efter små 2 mdr. Blev det en vane og jeg kunne ikke undvære det. Nu det bare en naturlig del at på vej hjem fra arbejde skal jeg luge et smut forbi FW. Og nogen gange løber jeg kun 3 km på løbebåndet fordi jeg ikke orker. Men det ok så længe jeg kommer afsted.

  Også laver jeg yræningsbingo som jeg kan anbefale hvis det skal være sjovt og anderledes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Så lækkert ur, det måtte gerne sidde på mit håndled! 🙂 Jeg stiller mig gerne med min hullahop ring foran tv’et eller mens jeg venter på maden der er i oven !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dionne

  Det bedst tip mp da være at få syn for sagen med sådan en diskret lille en! Men ellers er klassikerne også godt – parker længest væk fra døren, hent kaffe to etager oppe, udskift en daglig mail med et fysisk besøg, stå på et ben mens man lavet mad … 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine j.

  Håber og krydser mine fingre for at jeg er den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Slemming-Adamsen

  Jeg har ramt bunden på motivations skalaen, og kunne godt tænke mig at se hvad et sådan ur kan gøre ved motivationen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg går ture hver eneste dag med mine 2 hunde,så ville det være dejligt med sådan et lækkert ur,har prøvet en skridttæller men synes ikke den virkede særligt godt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KA

  Jeg har tidligere brugt en skridttæller – sådan en meget low-tech en – det synes jeg giver ret meget motivation til at give den en ekstra skalle. Jeg ville elske sådan en smart elektronisk en, der kommer med opmuntringer.

  Men når det er sagt, så synes jeg faktisk også at man taler bedre sammen, når man går. Min mand og jeg bruger tit en gåtur til at få vendt dagens begivenheder – især hvis det har været en lidt dum dag. Det at få rørt sig hjælper jo også, hvis man mangler mentalt overskud, hænger lidt med næbet eller er i decideret dårligt humør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Ååh jeg ville elske at vinde et fit-bit 🙂
  Jeg går hjem til min mor og lufter hendes hund, når jeg synes jeg trænger til en ekstra gåtur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Mit bedste tip må være noget så simpelt som prioritering;
  Når nu planlægger din uge så start med at plotte de 2/3/4 gange træning du gerne vil nå ind i din kalender, og så prøv at planlægge alt andet rundt om det. Før i tiden prøvede jeg i høj grad at gøre det omvendt og plotte træningen ind hvor der nu lige blev plads, men med et skift i prioritering og planlægning finder jeg det nu meget nemmere at få nået det. Og ja, der vil selvfølgelig stadig være uger hvor der bare ikke er tid, men det må man jo så tage med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville også helt vildt gerne vinde, håber jeg er heldig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Nanna Hansen

  Jeg vil rigtig gerne vinde dette fantastiske ur! jeg er meget aktiv i min hverdag, cykler frem og tilbage til alt, tager altid trappen og har generelt for meget krudt i røven, til at sidde stille ret længe. Det ville være fantastisk at kunne følge med i, hvor meget jeg EGENTLIG bevæger mig i løbet af dagen, udover når jeg er henne og træne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Sådan en kunne jeg godt bruge til at motivere mig i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg vil SÅ gerne vinde den lækre aktivitetstracker! Bruger min smartphone nu, men synes ikke helt den fungerer efter hensigten og kan ikke gå med den, når jeg er på arbejde.. Der vil FitBit Charge virkelig hjælpe mig!
  Mit bedste tip er nok variation. Har en regel for mig selv, der går ud på at, når jeg løber eller går tur, så SKAL jeg helst tage en ny vej/rute end sidst. Somme tider er det bare en anden sidevej i kvarteret, men virkelig ofte gør det, at turen bliver længere end først tiltænkt, fordi jeg bliver nysgerrig og vil udforske. Kan nemt miste motivationen, hvis jeg falder i den med at tage samme kedelige rute hver gang..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Lækker give away.
  Mit tip til at gøre motion til en naturlig del af hverdagen er at gå en tur, hver gang jeg taler i telefon. Det bliver nemt til en times motion, når jeg taler med min mor fx – og det er meget bedre at få lidt frisk luft og motion end at sidde en time i sofaen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine N.

  Kunne være ufattelig lækkert med sådan et ur med masse af ekstra funktioner!

  Mit bedste råd er nok at gøre det man lige har lyst til – enten i form af en god gå tur, cykle i stedet for bilen eller gøre noget der gør en i godt humør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Ih hvor kunne det dog være lækkert at vinde! Krydser fingre 🙂

  – og dejligt hvis du er tilbage på bloggen, har savnet dine indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  det ville simpelthen vær det lækreste arbejds udstyr, jeg er tjener til dagligt og der kunne det være sjovt at følge med i hvor mange skridt man egentlig går, ud over det så er det dette ur der står højst på ønskelisten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg har to styks hofter som driller på trods af en alder af 24 år. Hvis træningen bliver for hård for dem, formår jeg i hverdagen alligevel at bruge cyklen som mit transportmiddel og gå lange ture, hvis hofterne trænger til en pause 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  1 ord: cykel! Jeg cykler til alt og sikrer på den måde at jeg får motion sneget ind altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Fed konkurrence 🙂 Mit bedste tip er at på motion ind i den daglige transport, så i stedet for at tegne bilen/bussen, så hopper jeg på cyklen eller går til de aftaler jeg har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Mit bedste tip må være at tage cyklen i stedet for bilen/bussen, hvis det kan lade sig gøre. Det er en nem måde at inkorporere motion i hverdagen – og samtidig giver det et fantastisk overskud, når man lige har været et smut udenfor. Ren win-win!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Mit er helt klart at gå til alt. Hvis man kan gå hen til min destination på under en time, gør jeg det i stedet for at tage bussen eller at cykle. Det er skide hyggeligt at se sin by eller nærområde i et roligt tempo, og i det man er sikker på at sætte tiden af til det, så er det faktisk et dejligt pusterum, hvor man lige kan få tænkt lidt over tilværelsen.. Man falder også tit over nye småveje eller gader, som oftest er hurtigere, men som man egentligt aldrig har været ned ad før (GPS er ok brugbart her).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Wauw en lækker konkurrence
  Mine tips er måske mest henvendt til forældre, men vi prøver altid at tænke bevægelse ind i legen, vi skruer tit op for musikken og laver stuen om til et dansegulv, så sjovt og hyggeligt. Når vi er på legepladsen, leger vi voksne med, og det er virkelig godt for balancen at tage en god gyngetur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Sikke en lækker præmie, jeg krydser fingre for at kunne være heldig! Men mit bedste råd må være, at man tænker, at lidt er meget bedre end ingenting. En gåtur på 5 minutter er meget bedre end ingenting – og en gåtur på 5 minutter bliver meget hurtigt til 20 minutter eller mere, når man først er af sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Fog Martinsen

  Hejsa.

  Jeg har en fin bit Flex og drømmer om en charge.
  Jeg har haft armbåndet i snart et år og kan ikke undvære det. To gange har mit Flex været i stykker hvor jeg måtte sende efter en ny. Jeg ved, at uden min fitbit, får jeg ikke nået de 10.000 skridt. Jeg har løbet cyklet og danset Zumba i mange år og motion er en del af den person jeg er. En livsstil. Jeg bliver utilpas og umotiveret doven og tilbagelænede uden….. Men men. … livet med mand, fuldtidsjob, stort hus, hunde og 3 børn, samt en mand som er meget sent hjemme hver dag og arbejder meget. …. så får jeg ikke dyrket det motion jeg kunne ønske! !!! Fitbit er min life saver. Uden den ingen kontrol af nogen. Og det gør mig trist og nedtrykt ikke ar kunne passe på mig selv. Og give min krop den eliksir den har brug for. Det den altid har fået. …. så….. Fitbit Flex juhuuu er fed. Men men…. time to take it to the next level. Fitbit Flex lever…..Men fitbit charge er det nye …. det jeg vil give mig selv for at være god ved mig selv. … i Will take it further 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg vil gerne vinde en fitbit charge. Jeg har haft en fitbit flex, som jeg har været glad for.
  Hvis det er kortere ture, prøver jeg at gå eller cykler.
  Når jeg løber er det typisk om aftenen, når ungerne er puttet. I løbet af ugen er det ture på 20 min. I weekenden kan man løbe lidt længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Lækker konkurrence!!!!
  Jeg cykler til stortest alting, for at få ekstra (og næsten ubemærket 😉 ) motion i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Love this! I’ve been using a Flex of a few years now, and I’m a professional walker 😉 who needs an upgrade.

  The easiest tip. Skip the elevator or escalator. Take the stairs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Ååårh, jeg ville elsket at vinne denne aktivitetstracker!! 😀 Jeg har ønsket mig en FitBit i en stund nu og det vil hjælpe så meget på min motivation, som lige nu er på bunden, hvis jeg vinder denne smukke sag! Jeg krydser fingre og tæer for, at jeg bliver den heldige vinder 😀

  Når det kommer til nogle små tips til hvordan man kan få succes med at integrere træning sådan at det bliver en naturlig del af hverdagen, så har jeg selv udfordringer med dette. Dog synes jeg det hjælper at finde noget man synes er sjovt helt i starten for så at få følelsen af at træning faktisk kan være sjovt. Eksempler her kan være at spille et af træningsspillerne til Wii. De har både at man kan spille golf, bowling, surfing, men også styrketræning og cardio. Andre eksempler kan være de typiske som at tage trapperne i stedet for elevatoren, stå af bussen på et tidligere busstop, gå til og fra skole/arbejde, gå en aftentur sammen med kæresten og nyde aftensvejret og få en god samtale sammen og finde en træningspartner. Det som også hjælper mig, er at have en god struktur – at jeg hele tiden VED hvad jeg går til. Fx hvis jeg skal lave styrketræning, at jeg så ved hvilke øvelser jeg skal lave på forhånd sådan at jeg føler mig klar til økten. Håber du kan bruge mine råd til noget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Den gad jeg vildt gerne vinde, det kunne være mega fedt med sådan en tracker i hverdagen.
  Mit bedste tip er egentlig at bruge transport til at få lidt motion ind i dagligdagen, altså gå eller cykle hvor man skal hen (eller noget af vejen, hvis der er langt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C.

  Sikke en god gave 🙂 Jeg får motion i løbet af dagen ved dels at cykle fem km til arbejde og løbe op ad trappen til anden sal til kontoret. Har snydt en enkelt dag, da jeg havde forstuvet foden. Senere cykler jeg hjem igen, måske går eller løber jeg en tur om aftenen. Det kunne være fedt at få det logget på et ur, så jeg ikke hele tiden skulle følge med på min mobil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline Plet-Bundgaard

  Sådan en tracker ville være en lækker lille gadget til at øge motivationen til daglig bevægelse.
  Min favorit til træning i dagligdagen er en klassiker – trappen i stedet for elevatoren (hovedsaligt fordi elevatoren på mit arbejde er langsom og utilregnelig, og livet er for kort til at vente på elevatorer). Det bliver nemt til mange trin på en arbejdsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Sikke en fed og lækker præmie!
  Jeg har længe ønsket mig sådan et armbånd, så krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder. Mit bedste tip er at tænke på alle de positive virkning, som motion giver. Personligt træner jeg altid om morgenen, hvilket giver mig en masse god energi til resten af dagen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cole

  Uh, sådan en vil jeg meget gerne have 😀

  Mit bedste tip? Hvis man er fx universitetets studerende er det værd at planlægge gåture de dage hvor man ikke er på universitetet. Har jeg haft stor gavn af!
  Lige nu står jeg tidligere af bussen og går lidt ekstra til arbejde. Det er også en nem måde at få ekstra skridt ind i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  God gave. Det vil være sjovt at se mig forbedre mig, hvis jeg vandt.
  Bedste tip – husk motion ikke kun er løb, Crossfit eller fitness centre. Brug din krop til at lege igen. Det er varieret, og træner hele kroppen på en gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det kunne være mega lækkert at vinde sådan et ur, jeg har et ok aktivt arbejde, så det kunne være fedt at tracke det, og se hvordan jeg kan være endnu mere aktiv.

  For mig hjælper det at pakke tasken med træningstøj, madpakke og andre tasker aftenen inden. Så når jeg står op tidlig morgen og har en lang dag foran mig, så skal jeg bare tage min madpakke ud af køleskabet, gribe mine tasker og så afsted.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Åhhh det kunne være så fedt at vinde 🙂
  Jeg er stor fan af at, når jeg sidder ved computeren eller tv´et, så sætter jeg ægge-uret til f.eks. 30 eller 45 min, og når det så ringer, så skal jeg lave 20 squats, lunges eller armbøjninger, eller måske en lille kombi af alle 3 øvelser..
  Alt tæller jo i det lange løb.

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Krydser fingre :). Jeg cykler til alting, hvilket jeg synes er en god måde at få rørt sig lidt ekstra på i hverdagen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Wow en flot præmie, den gad jeg godt få fingrene i 🙂
  Jeg har løbetøjet pakket og så når jeg stempler ud fra jobbet går eller løber jeg 5 km et par gange om ugen. Bare med at få det overstået inden sofaen kalder om aftenen !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Bare det at se man rykker sig er motivation nok i sig selv! At nyde det man lige har præsteret, og vide at ens krop fungerer! Det er den følelse jeg elsker, når jeg kommer hjem fra en hård løbetur. Måske er jeg helt færdig, men jeg ved at jeg lever!❤️

  -Rigtig god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  For mig bliver motion en mere naturlig del af hverdagen når jeg gør det sammen med mine veninder eller min kæreste – motion skal ikke være en irritation, men skal være sjovt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Ramsing

  krydser fingre for jeg bliver den heldige vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Hilton

  Jeg krydser fingre og tæer at jeg er den heldige, jeg ville give den til min mor som virkelig kæmper og løber meget. Jeg er så heldig at jeg er i USA som udvekslingstudent, men min mor har det nok lidt hårdt og det ville være en dejlig forkælelse at kunne give hende!
  Et lille til som jeg bruger, at bruge cyklen til alt, jeg bruger den som mit transport middel, en god måde at få noget motion ind i hverdagen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Ej, sikke en lækker præmie! Jeg ville elske at vinde sådan én 🙂 Især for at se, hvor meget jeg egentlig bevæger mig, når jeg er på arbejde. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josiephine

  Lækker gave, den kunne jeg da (selvfølgelig) også godt tænke mig 😉

  Efter nogle år i udlandet er det dejligt at komme hjem til Danmark og de danske fitnesscentre.
  I en travl hverdag med studie helt op om ørene, en masse praktiske gøremål osv., så fungerer det rigtig godt for mig at træne på hold. Og det gode er her, at jeg ikke kan melde mig fra, når der er mindre end 2 timer til holdets start.
  Vi snakker om 1 time, som jeg alligevel ville have brugt på ingenting (eller måske mindre effektiv læsning). 1 TIME! Det er jo peanuts i forhold til en hel dag.
  SÅ: at blive motiveret til et kort træningspas som gør, at jeg ved jeg bliver gladere, mere effektiv og får bedre selvtillid.
  Jeg tror på, at det er vigtigt at motivere sig selv, frem for at slå sig selv oveni hovedet, hvis motivationen forsvinder, lysten ikke er der eller lignende. Den skal nok komme tilbage.

  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg har indenfor de senere år fået konstateret psoriasisgigt og diabetes og med sådan en FitBit Charge ville motivationen til aktivitet udfordres. Jeg er fra at træne x 0 i center oppe på 3-5 gange pr ugen fordelt på træning eller holdtræning. Med Fitbit ville jeg kunne følge min træning, aktivitet, skridt, puls og andet og gøre det til målet i sig selv. Målet for mig er at komme af med min medicin for diabetes og det er gennem kostomlægning og motion 🙂
  Det er grunden til mit ønske om en FitBit 🙂

  Hvis jeg skulle komme med noget der fik sat min motivation i gang var det helt sikkert sygdom. jeg ønsker at følge mine børn mange år endnu, jeg ønsker at forlænge mine leveår og komme i form. Havde jeg tænkt sådan for år tilbage og taget ansvar kunne jeg måske være sluppet for min diabetes… Så ud af starthullerne der er kun os til at passe på os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig et FitBit Charge! Jeg har lidt mistet motivationen til træning i øjeblikket, så det kunne være en stor hjælp 🙂 Det eneste, der får mig ind i træningscenteret i øjeblikket, er aftaler med andre, så er det ikke kun mig selv, jeg snyder! Det er mit bedste tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tone

  Nøj, sådan et kunne jeg godt bruge! 🙂 Jeg har haft et FitBit Flex i 1½ års tid og omend jeg er rigtig glad for det, så mangler det virkelig ur-funktione. Så kunne min datter eller min mand arve mit Flex 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Dét vil jeg gerne vinde, for det er svært at få bevæget sig nok når man sidder på kontor til hverdagen.
  Dog tager jeg cyklen alle steder jeg kan, og sørger for at gå ned og spørge mine kolleger, i stedet for at sende en mail.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det vil jeg virkelig gerne vinde!
  Jeg lavede en regel for mig selv for et par år siden, at jeg ikke må tage rulletrappen/elevatoren, hvis der er en alm. trappe ved siden af (ligemeget hvor ondt jeg har i benene efter træning i Scan, tager jeg stadig den normale trappe op igen) 😉 Det er en meget simpel måde at få lidt ekstra bevægelse ind i hverdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag trappen i stedet for elevatoren, det gør altså en stor forskel 🙂 og gå en tur, især her i efteråret, der er så smukt udenfor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke M

  Det ville simpelthen være så dejligt, at kunne give min dejlige mor dette ur. Det har hun brug for – og fortjent, ikke mindst. Håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Jeg prøver at nå 10.000 skridt om dagen. Som regel går jeg en tur i min frokostpause og ellers så prøver jeg bare at komme ud og gå. Det kan være at gå hen til en person istedet for at chatte/maile personen, tage trapperne istedet for elevatoren, men det er ikke altid nemt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg elsker at lave motion, men tiden er knap i en travl hverdag.
  Nye gadgets og teknologi motiverer mig altid, hvorfor dette armbånd helt sikkert vil få mig til at konkurrere mod mig selv 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Virkelig god konkurrence! 🙂

  Selv har jeg et Vivofit fra Garmin og det har virkelig været en god investering! Jeg skriver i øjeblikket min master og den har virkelig været en øjenåbner, da jeg har set hvor inaktiv, jeg er de dage, hvor jeg hverken arbejder eller træner og bare sidder en hel dag bag skærmen. Til gengæld så er jeg også rimelig aktiv på arbejds-træningsdagene (25.000-30.000 skridt om dagen) og det er SÅ motiverende at se dagens aktivitet om aftenen inden, jeg går i seng 🙂

  Men da jeg har et ur, så ville jeg, hvis jeg vandt, give den til min søde papa. Han bliver 60 her i november og sidder dagen lang bag en computer skærm og får måske ikke bevæget sig så meget, som han burde. Så hvis jeg vandt, ville jeg give ham uret, så det forhåbentlig kan motiverer ham til at tage vores søde vovse i snoren og få gået noget mere og længere, så jeg kan beholde ham (dem begge to) mange år endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jørgensen

  Min storesøster har dette fitbit og det kunne være rigtig sjovt at konkurrere om, hvem af os der er mest aktive. Konkurrence er i hvert fald en af de sjoveste måder, at være aktiv i hverdagen på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit bedste tip er helt klart at tænke over at være positiv… når man har gjort det (forceret) i kort tid, bliver det en vane… det giver overskud til at være hjælpsom, og venlig – og at hente ting for andre er pludselig en sport… win-win 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Mit bedste råd er, at tænke over at gå frem for at tage bilen – det lyder banalt, men det kan virkelig både gavne mentalt med frisk luft, man kan spare penge OG det giver plus på motionssiden. Kunne være så fedt at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej det gad jeg godt vinde! Jeg har for nylig gennemført noget, jeg har trænet op til de sidste syv måneder. Min form er lige nu fremragende – men min motivation er helt væk fordi jeg nu ikke længere har et mål. En venlig reminder i hverdagen kunne være rart til at holde mit aktivitetsniveau et fornuftigt sted frem for at gå helt i stå.
  Ellers er mål mit klart bedste tip til motivation; ikke “tabe fem kg”-mål, men “gennemfør et halvmarathon” inkl. en tilmelding til et konkret løb – det virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  ville elske at vinde et fitbit charge! Mit råd er meget gammeldags, men jeg sværger til altid at tage trappen, det giver lige lidt ekstra motion til hverdagen og så frisker det altid op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Mohr

  Jeg har LÆNGE ønsket mig et FitBit Charge, så det ville jo være fantastisk! Mit tip er helt klart at få en træningsmakker – min er min hund, Albert, og han elsker at gå lange ture ind gennem skoven eller ned til vandet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  åh, det ville være så fedt at kunne bruge som motivation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil virkelig gerne vinde. Jeg er små skadet for tiden, så min træningsmængde er betydelig reduceret, og det ville derfor være en kæmpe motivation for at komme ud og fålidt luft og en tur engang imellem med sådan et ur på armen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg arbejder på kontor, så det kunne være sjovt at se, hvor meget jeg egentlig går på en dag. Og også at blive motiveret til at gå lidt mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Uh en lækker konkurrence! Mit bedste tip må være at bruge cyklen som transportmiddel frem for bussen, og noget andet der virker for mig, er hvis man laver en aftale med en veninde om at træne, gå eller løbe sammen, så er det lettere at komme af sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders Skovbjerg

  Jeg tror primært det handler om at have lysten. Det skal ikke føles som en sur pligt, men i stedet en lyst til at gøre noget godt for sig selv. Samtidig er planlægning og strukturering en vigtig del for mig som familiefar. Jeg sørger for at planlægge mine træninger på forhånd, så familien også ved hvornår jeg skal træne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamma

  Jeg sørger for at gå en del og altid at tage trapperne (og hvis der kun er rulletrapper, går jeg for det meste op af dem (: ), da begge dele er nemme og hverdagsagtige ting der let kan benyttes i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lorenzen

  Når man ikke længere ser det som en sur pligt, men en vane man dyrker, fordi man har lyst til at onde sig selv de gode ting motion gør for en(velvære, glæde, can-do-attitude, osv.) – tyk som tynd!!! Det har hvert fald hjulpet mig til at motionere af fri vilje istedet for af pligt til fx et vægttab.
  Beklager, hvis det var for kliché-agtigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Simper

  Min mor har en skridttæller, og den får hende virkelig til at gå mere. Det at du kan se at du mangler lidt flere skridt for at nå 10.000, det er virkelig motiverende for hende, så har længe ønsket mig en selv! At det så også er en fitbit hun har er jo bare perfekt, så er det virkelig dømt konkurrence 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Sørensen

  Åh fed giveaway! Jeg kunne godt bruge sådan en lille motivations ven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Skals

  Sikke en fed konkurrence!! Havde allerede i tankerne, at jeg vil ønske mig det i julegave, men der er stadig lidt lang tid til 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja H

  Jeg elsker lidt konkurrence. Så jeg ville nok være hende der gik ekstra meget bare for at ku vise jeg havde “vundet” over mine veninder eller kollegaer. Hehe… Ellers er planlægning kodeordet for mig. Jeg planlægger hvad og hvornår, så jeg ikke ender op i useriøs træning fordi jeg ikk lige ku beslutte hvad det skulle bestå af den dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Planlægning er et nøgleord for mig. Jeg planlægger min træning ind i min dag ligesom alle andre aftaler – og så bliver det hurtigt en naturlig del af hverdagen. Derudover er et godt trick at pakke tasken til fitness på forhånd (sørg for den altid står klar) eller simpelthen bare hoppe i løbetøjet som det første, når man står op eller kommer hjem – så er man ligesom “tvunget” til at komme afsted 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay sådan et gad jeg godt at vinde. Jeg er lige begyndt at pedometer i min Iphone, men det er noget smartere med et ur da man så ikke altid behøver at have telefonen med sig og så kan det selvfølgelig også noget mere. Øver mig meget i at komme op på 10.000 skridt om dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Armbåndet ville for mig være en kæmpe motivation i tiden, da jeg er skadet og ikke må dyrke motion. Normalt plejer min dag at være aktiv, med bl.a løb og styrketræning – hvor min motivation er den dejlige velfærde følelse man har i kroppen efterfølgende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Kristensen

  Har ønsket mig et fitbit siden de kom ud, da jeg er overbevist om, at det vil motivere mig når jeg har en øv dag. 😉
  Jeg får træning ind i hverdagen ved, at cykle til skole og på arbejde eller gå til bussen. Har det Været en lang dag er det perfekt med en hulehopring med vægt og så et Godt program på TV, så får man da trænet det minimale. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ihhh hvor ville jeg gerne vinde det armbånd – nogle dage kniber det total med motivationen, så håber armbåndet vil hjælpe på det daglige aktivitets niveau.
  Mit bedste råd til hverdage motivation er at gå en tur. Det giver både noget fysisk aktivitet og psykisk velvære.
  Derover prøve jeg at gøre til vane at hvergang man holder/stopper for rødt lys skal man lave knibe øvelse for bækkenbunden. Det er bare godt for både mænd og kvinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Tofte

  Hvor fedt! Det ville hjælpe meget – især på min søvn!
  Mht motion, så er transport jo en god motion (cykle rundt)
  Jeg er lige startet i praktik, 6 km op ad bakke der ud – men pisse smart med bad der ude – så spinning kl lort om morgenen – efterfulgt af cykelturen, og vupti dagens motion er klaret, og du har ikke svedt dit nystrøgt tøj til..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh hvor ville jeg elske det!
  Jeg plejer at gå nogle laaaange ture med hundi (er lige blevet hundeejer) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Uha, hvor ville min stedfar blive glad for dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ejj, den kunne jo være alt for lækker at vinde!:o

  Jeg tror at uret ville være en super motivation!
  Men hvis jeg en dag prøver at slippe lidt for let om træningen, så bruger jeg bare nogle minutter på instagram, att se billeder og videoer af andre der sveder og knokler giver også mig lyst til det!:p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hvor lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Et af de tip jeg har taget fået og taget til mig er, hvis man er i bil så altid tage den parkeringsplads der er længst fra hvor du skal hen, det giver lidt ekstra, næsten uden man lægger mærke til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ville virkelig elske at vinde sådan et armbånd, da jeg synes det er svært at motivere mig selv, til at gå 10.000 skridt om dagen. Det vil jeg gerne blive bedre til.
  En måde for mig at få mere bevægelse i hverdagen er klart vha. Devices, som måler og fortæller om mine aktiviteter. Derudover hjælper det at lave faste aftaler, helst med andre, men aftaler med dig selv kan også virke. Fx en aftale om at SKULLLE løbe en tur efter skole, fordi man alligevel skal i bad, og derfor så lige kan slå to fluer med et smæk. Det samme kan gælde om morgenen inden skole ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine S

  Bedste tip og som måske efterhånden er blevet lidt kliché agtigt at sige, men ikke mindst sandt – start med små realistiske ændringer! Såsom at tage trappen i stedet for elevatoren og ikke fx “6 timers motion hver uge”, hvis motion er nyt i din hverdag. Hvis urealistiske mål om motion bliver sat, så er det meget svært at få implementeret som en naturlig del af hverdagen – hvis det ikke føles naturligt for en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Jensen

  Ville virkelig være skønt med sådan et ur! 🙂
  Synes også man skal starte i de små, og måske aftale nogle gåture med veninder eller familien, da det et overskueligt i en travl hverdag. Det er også en super nem måde at få rørt sig på, og så er det hyggeligt når man er flere om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger lige nu Moves-app’en, men den suger al strømmen på min telefon. Det ville været meget nemmere med et ur på armen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg ønsker mig så meget en fit-bit, men mine søstre har allerede købt en gave, længe før jeg fik lov at udgive en ønskeliste. Ikke at jeg er utaknemlig, eller noget, men…
  Mit bedste råd til at få lidt mere bevægelse ind i hverdagen er at gå to gange. Forstået på den måde at man tager en ting af gangen i stedet for at fylde hænderne (og i mit tilfælde risikere at tabe/spilde).
  Tak for en god blog, og god træning..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan en tracker motivere til bevægelse?