#MINSMUKKEBY

Velkommen tilbage til livet

Jeg har intet liv haft den seneste uge. Jeg har lige nu afleveret 3 skriftlige eksamensopgaver – og endelig har jeg ro. Aldrig har jeg så mange gange på en uge haft lyst til at skyde min hjerne ud… Jeg har bare siddet og skrevet, og har kun forladt lejligheden for at gå tur med Lady og tage til personlig træning med Thomas. Og for at arbejde en enkelt gang, men kun fordi det var helligdag, og jeg dermed får dobbelt løn 😉 Jeg er helt færdig, og har haft det nogenlunde sådan her i løbet af ugen:

trinetheodora

….og når det var værst, sådan her:

trinetheodora-fmlI morgen har jeg en velfortjent fridag, så skal jeg i skole er par dage, og så har jeg satme læseferie fra på fredag! Om jeg glæder mig? Ja. Ja ja ja JA! Aldrig har det været mere tiltrængt…

Jeg starter ny styrkecyklus i morgen, og det bliver dejligt at træne igen og spise ordenligt igen. Den her uge har jeg nok taget 17 kg på… mindst. Så i morgen er det kostplantid, og dermed ikke mindst selvkontrol-tid. Wish me luck.

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MINSMUKKEBY