New in: Sportswear (Billig edition!)

Velkommen til – og tak

Kære læsere

Velkommen til mit nye domæne! Jeg synes det er virkelig fedt at hedde .dk, og jeg glæder mig til at blogge her fremover. Jeg er utroligt glad for at I har lyst til at følge med i mit liv, oplevelser, tanker og hvad der ellers er. Det sætter jeg stor pris på og vil gerne sige tak til hver og en af jer! I er nemlig alle med til at holde mig topmotiveret til at fortsætte min kamp, men ikke mindst også til at inspirere jer til en sundere livsstil på den ene eller den anden måde.

Jeg er på ingen måde skarp i opsætningen og alt det tekniske omkring bloggen, men jeg er så utrolig priviligeret at skønne Tine har flyttet det hele for mig! Tusind tusind tak til dig, smukke pige.  Havde det ikke været for Tine, havde jeg slet ikke fået en blog i første omgang 🙂

Angående min header slider, så synes jeg det er virkelig fint med skiftende billeder. Dog var jeg nødt til at lave indlæg med billederne i, for at jeg kunne lave en slider. Derfor er de fire seneste indlæg navngivet ‘Trine Theodora’ – og det er altså bare de billeder, der er i min header. Jeg kan desværre ikke skjule indlæggene fra ‘Seneste indlæg’, men håber at I kan se bort fra det 🙂 Jeg beklager, men det er prisen for at få en pæn header!

God læselyst!

/Trine Theodora

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Sportswear (Billig edition!)