Sommer i Aarhus, Strandbaren og beachvolley

Vægtløftningssucces og min første rigtige PR!

IMG_0667 IMG_0649Åååårhhhh, jeg har haft den FEDESTE træning her til aften!!! Tirsdag er lig med vægtløftning, og jeg er simpelthen kæmpefan. Hvis der var et hold hver dag, så var jeg på det hver dag 😉 Vi kommer igennem alle 3 løft: snatch, clean og jerk i løbet af sådan en time i forskellige progressioner. Allerede fra første løft i dag kunne jeg bare mærke, at det ville blive godt. Jeg var flyvende på preworkout og højt humør, så der var intet, der kunne stoppe mig.

Vi starter med snatch, det sværeste løft i min optik, fordi bundpositionen er et overhead squat. Jeg har pisseelendig ankelmobilitet, hvilket betyder, at jeg har svært ved at sidde så oprejst som et OH squat kræver. Til gengæld er jeg blevet god til at få trukket stangen rundt, og dét kørte bare i dag! Jeg skal ha’ trænet den mobilitet, så jeg kan lande direkte i bundpositionen.

Herefter arbejdede vi med clean, hvor bundpositionen er et front squat. Her er jeg igen udfordrede af dårlig mobilitet i armene, så jeg er ikke særligt god til at få vendt albuerne rundt. Det gik dog langt bedre i dag end det har gjort før, så det var virkelig skønt!

Til sidst opadstød – jerk – hvor vi skulle finde vores dagsmax. Jerk er klart det nemmeste løft for mig! Jeg var godt varm på det her tidspunkt og tænkte, at nu skulle vi lige presse citronen lidt. Jeg endte med at støde 55 kg! Det er min første sådan rigtige personlige rekord i vægtløftningsregi. Superfed følelse at slutte dagens vægtløftningshold af på. Næste gang får jeg 60 kg, det er jeg ikke i tvivl om! YES – nu bliver det sjovt 😀


Husk i øvrigt at det ikke kun er bloggere og andre influenter, der kan tjene penge på deres online aktivitet. Det kan du også! Det er nemt og gratis at tilmelde sig. Se hvordan lige her 🙂

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

 

2 KOMMENTARER

  • Maiken

    Hej Trine! Jeg har efterhånden fulgt med i dit crossfiteventyr noget tid og får lyst til at prøve det selv. Men er det et helt håbløst projekt, hvis jeg ikke har den store erfaring inden for styrketræning?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Det lyder som en super fed time! Det er altid sjovere når det er en god træningsdag 🙂 BTW. Jeg vandt i din giveaway så glæder mig til at komme i gang i spartan især med vægtløftning.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer i Aarhus, Strandbaren og beachvolley