Om selviscenesættelse, at være kritisk og at hvile i sig selv ★

Vægtløftning og sund aftensmad

trinetheodora-frontsquat-vægtløftning-vl-crossfit-fitnessblogSquatsikre Reebok tights // Squat sko (ligner – god kvalitet!) // Nike tanktop (ligner) | affiliate

Jeg har været til vægtløftning i dag! Yes, det er simpelthen så sjovt 😀 Jeg var en tur nede i Snedkeriet på vægtløftningshold, og det er helt vildt nice, fordi så tager man teknikken i små bidder. I dag var der clean og jerk på programmet, som er løft jeg godt kender til, men ikke mestrer, så jeg var meget koncentreret! Det er længe siden, jeg har skulle tænke så meget under træning, men det var fedt at opleve, at teknikken blev bedre efterhånden som timen skred frem. På billedet set bundpositionen i “clean” som er et frontsquat. Jeg glæder mig til teknikken sidder så meget i skabet, at jeg kan begynde at få lidt kilo på stangen 😀 Men en ting ad gangen – jeg har godt af at skulle være nybegynder lidt! (Selvom det ikke passer mit ego særligt godt…)

Til sidst skulle vi ha’ en finisher i form af mavetræning. Oh my fucking god, jeg har jo ikke trænet mave i årevis, og det brændte simpelthen helt vildt! Jeg sørgede også for at alle fik straf, fordi jeg ikke kunne holde mine ben over jorden 😛 Ups, jeg beklager! Men jeg gjorde sgu hvad jeg kunne, men min form kunne simpelthen ikke følge med i kombinationen af statisk og dynamisk mavetræning i så mange minutter!

Det var fedt at være til vægtløftning, og jeg glæder mig til at gøre endnu mere i det! Mit næste mål bliver at komme til en WOD, selvom jeg forudser, jeg bliver kørt fuldstændig over jf. min ret elendige kondition…. Til gengæld har jeg fået mig en ny, sød makker, og så er det meget nemmere at komme afsted – også til de ting, som man ikke føler sig på toppen over 🙂

Da jeg så kom hjem fra en skøn træning, så havde M været i køkkenet og forberedt lækre, friske forårsruller. Det var simpelthen så dejligt! Han havde endda tændt et par stearinlys… Han er så sød <3

trinetheodora-friske-forårsruller-sund-aftensmad-fitnessblog

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om selviscenesættelse, at være kritisk og at hvile i sig selv ★