Voksenlivet

Ugens 30 minutter #4

IMG_2142

Jeg har en utroligt krævende uge denne uge, så hvis der skal findes tid til træning, så skal det gå hurtigt! Efter at ha’ haft relativt meget fokus på underkroppen, tænker jeg, det er på tide at få fokus på coren og stabiliteten omkring skulderleddet. Jeg har lavet en simpel del og en mere avanceret del, så de fleste skulle gerne nå at blive udfordret workouten igennem. Kender man ikke øvelserne, så henviser jeg til Youtube. Jeg beklager, at jeg ikke har video klar til jer endnu – men jeg lover, at jeg kommer efter det, så snart jeg har tiden til det! 🙂 Nå, men nu til programmet:

Ugens 30 minutter

Simpel del – hver øvelse trænes i 30 sekunder: 

(Atomic) sit ups
Russian twist med kettlebell (tung vægt)
Glute bridge (baldeløft) – evt. med tung kettlebell
Back extensions

1 minuts pause

Gentag 5 gange (15 minutter)

Avanceret del – hver øvelse trænes i 1 minut

Turkish get up med kettlebell
Bent over 1-arm row med kettlebell (30 sek. på hver arm)
Windmill (30 sek. på hver arm)

1 minuts pause

Gentag 3 gange (12 minutter) 

Statisk del

30 sekunders planke
30 sekunder mountain climbers
30 sekunder sideplanke (venstre – evt. dynamisk)
30 sekunders sideplanke (højre – evt. dynamisk)
30 sekunders superman hold (lig på maven og løft arme+ben)
30 sekunders pause

3 minutter


Rigtig god træning!

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Voksenlivet