Brug din nedtur positivt

Tusind tak – og lige en reminder

IMG_1142
I går aftes rundede bloggen 500 faste læsere! Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget det betyder for mig… Det føles så skønt, og jeg elsker den positive atmosfære, der er mellem os her på bloggen.

Jeg vil derfor benytte denne milepæl til at sige tak. Tusind tusind tak, fordi I har lyst til at læse med – det gør bare dét at blogge lidt sjovere, og det er simpelthen det hele værd. Det er et kæmpe skulderklap, og det er virkelig motiverende for mig, at I har lyst til at følge med i min verden. Så tak – af hjertet tak!

Derudover vil jeg lige benytte lejligheden til at huske jer på min GIVE AWAY, som er bloggens allerførste. Det er på grund JER og jeres fantastiske opbakning, at jeg har muligheden for at lave en sådan give away. Så det har I kun jer selv at takke for! Det er skønt, at jeg har muligheden for at give lidt igen.

Og så liiige her til sidst – uden at sige for meget, så har jeg endnu en lille overraskelse i ærmet til jer 😉 Der kommer mere om det i begyndelsen af næste uge. Stay tuned!

Signature

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brug din nedtur positivt