Anekdoter og andre strøtanker #3

Træning, de nye Cloe-tights og min yndlingst-shirt

Indeholder reklame

Jeg har simpelthen haft den skønneste tur til Dublin! Jer, der kigger med på snap, har nok en rimelig god fornemmelse af, hvor dejlig en tur, jeg havde! Jeg vil indenfor de næste par dage lave en lille rejseguide til byen, som jeg helt sikkert vil anbefale, at man besøger.

I dag var jeg så til ugens første træning – vægtløftning, og det var en virkelig god en af slagsen på trods af sygdom i kroppen. Jeg var skarp og veloplagt, hvilket betød en række gode løft. Det var rigtig fedt, og jeg er efterhånden ved at lære de olympiske løft så godt at kende, at jeg for alvor kan arbejde på, at teknikken sidder i skabet hver gang.

På denne smukke lørdag vil jeg lige lyst til at tjekke ind og dele et par fine nyheder med jer. Der er ikke noget som nyt træningstøj, der lige kan give en 5% ekstra til en træning. Hummel har netop lanceret den nye Cloe-model, som nu har skiftet navn til “Classic Bee”. Stoffet er optimeret i kvalitet, men det er stadigvæk en tight, som mest af alt giver én en god røv 😉 Det skal man dog ikke kimse af! Den findes ligeledes nu i både den lysegrå, som vi allesammen elsker, og så en mere mørkegrå udgave. Jeg elsker jo grå tights, fordi det fremhæver simpelthen ens bagparti så yderst fordelagtigt! Prisen er forsat kun 250 kr, og de kan fås i begge farver og alle størrelser lige her.

Jeg er efter skiftet til crossfit begyndt primært at træne i t-shirt. Og der findes altså ret mange seje t-shirt, må jeg sige! Min favorit lige nu er denne t-shirt fra Reebok. Der er ikke noget som et lækkert statement, og så er Reebok jo det mærke, som er allertættest associeret med crossfit, hvorfor jeg synes, den er meget passende til mig. Reebok er desuden mit absolutte favoritmærke sammen med Nike. Jeg føler mig sgu lidt sej med den på – og jeg føler mig ligesom forpligtet til bare lige at gøre det lidt bedre, når jeg har “Forging Elite Fitness” skrevet henover brystet 😉 Den koster ligeledes kun en 250-krone-seddel og kan fås lige her.

trinetheodora-crossfit-reebok-hummel-workoutshop trinetheodora-crossfit-reebok-hummel-workoutshop-3 trinetheodora-crossfit-reebok-hummel-workoutshop-4 trinetheodora-crossfit-reebok-hummel-workoutshop-2

signatur

   

3 KOMMENTARER

  • Mary

    Hey Trine, hvilken størrelse har du i de her tights, og er de “squat proof”? Er nemlig helt forelsket i dem men er altså også glad for at squatte og gør det helst uden af flashe bagdelen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Anekdoter og andre strøtanker #3