Jeg føler mig slået hjem

Træn for at leve – Strong Curves Bootcamp

Indeholder reklame

Jeg havde brug for at gøre noget helt andet, end det jeg plejede. Det blev jeg enig med mig selv om i sommer. Jeg har en del træningserfaring bag mig fra mange forskellige træningsformer, en del erfaring med programmer og personlige trænere, og ikke mindst har jeg en del erfaring med aldrig at overholde planen.

Det er længe siden, jeg førte gang hørte om Line Wittrup og hendes garage. For mig var hun symbolet på noget uopnåeligt, og jeg har altid set utroligt meget op til hende. Jeg har som udgangspunkt altid tænkt, at hvis jeg skulle have en kvindelig træner, så skulle det være hende. Den tanke forelagde jeg hende, da jeg kom hjem fra USA-rejsen, og vi havde en lang, god snak omkring mine vaner, mønstre, mål og ønsker.

Mit mål var at gøre bevægelse nemmere for mig. Mit ønske var at ændre og fastholde en række dårlige vaner, der stod i vejen for mit mål. Jeg har altid været stærk, men jeg har også altid været tungere end gennemsnittet, hvilket gør, at der er ting, der bliver alt for hårde for mig i forhold til, hvad jeg VIL kunne. Det skulle der laves om på.

Et af de tiltag, vi igangsatte, var at sætte mig på et Strong Curves Bootcamp-forløb. Jeg har aldrig fulgt en bootcamp før, men tanken om faste træningstidspunkter og et eksklusivt hold tiltalte mig. Holdet ville bestå af max 10 kvinder. Helt almindelig kvinder i alle aldre. Den del har vist sig at være specielt fantastisk, fordi der opstår et helt særligt fællesskab i sådan en lille gruppe på trods af, at aldersspredningen – og alle andre aspekter i vores liv – er så stor. På mit hold har vi alt fra en dagplejer til en lærer til en bogholder til en læge, den ældste er 56 år og den yngste er 22 år. Nogle har aldrig trænet før, andre er på sin bootcamp nummer 4 og 5, og jeg er der også med forholdsvis meget træningserfaring. Det giver en fantastisk energi, at vi er så forskellige; for vi er der alle sammen af samme årsag – at opnå styrke og træningsglæde, så vi er klar til livet! Vigtigst af alt, så har vi en fantastisk træner i Trine Vissing, som altid sprudler af energi og sørger for, at vi alle sammen kan være med og alle sammen er udfordret i forhold til vores niveau.

Strong Curves Bootcamp er træning kun for kvinder, og det giver en anden form for tryghed. For mig har det betydet, at jeg har fastholdt træningen og glæden ved det på trods af, at jeg igennem hele forløbet har gennemgået mit livs største personlige krise. Mandag og onsdag, der har jeg gået til bootcamp – uanset. Og jeg har følt mig velkommen og rummet uanset hvilket humør, jeg har taget med til træningen. Tilmed har jeg øget min muskelmasse og tabt mig 8 kg ren fedt de seneste 8 uger. Selvfølgelig fordi jeg sideløbende også har begrænset mit ellers meget store madindtag, som var løbet lidt for løbsk for mig. Jeg har ikke fulgt en plan, for jeg kan ikke overholde den alligevel, men jeg har fulgt min fornuft og arbejdet med periodisk faste under vejledning fra Line.

Bootcampen har været af afgørende betydning for mig og min fastholdelese af mål, der blev opstillet, før krisen indtraf. Jeg har lykkedes på trods. Det er derfor en selvfølge for mig at følge endnu et forløb med Strong Curves Bootcamp i uge 43-51. Jeg er kun lige begyndt, og jeg har sjældent haft mere lyst til at prioritere mig selv.

Garagen og bootcampen får, som I nok også kan læse jer til, mine varmeste anbefalinger, og jeg har derfor også bedt Line om at give jer en god pris. Normalvis koster 9 ugers bootcamp med 2 ugentlig træninger + 1 fællestræning, proteinshake efter hver træning, en hættetrøje, kost- og træningsforedrag, e-bog med kostprincipper og inspiration, 2 x kropsanalyser, lukket FB-gruppe med mere (læs det hele her) 4650 kr.
Jeg har fået lov at give jer en pris på 4050 kr (kan betales i 3 rater af 1350 kr!) på de sidste ledige pladser. Hvis du vil have en af pladserne på bootcampen for ALLE kvinder (se dem her), så skal du sendes en mail til Line på line@linewittrup.dk og i emnefeltet skrive “Bootcamp uge 43-51 (THEODORA)”. Du kan også stille spørgsmål, hvis du skulle have nogen, og det må du selvfølgelig også gerne gøre i mit kommentarfelt.

For mig er Strong Curves Bootcamp en investering i mig selv og mit liv. Jeg mærker, at jeg er stærk, og jeg mærker, at jeg kan blive ved med at blive endnu stærkere. Måske vi ses til træning?

Læs mere om Strong Curves Bootcamp og se alle ledige tider HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg føler mig slået hjem