GIVE AWAY // SPORTSSOLBRILLER (AFSLUTTET)

Thomas says #2

Jeg havde simpelthen en lækker omgang personlig træning med Thomas i dag. Efter jeg havde gået i 10 minutter med 25 i incline, så var jeg klar til at blive endnu mere oplyst på foamrolling-området. Jeg har 10 minutters foamrolling indlagt i min opvarmning, og i dag gennemgik vi, hvordan han vil ha’ jeg ruller overkroppen – og så fik jeg da også lige lov til at mærke, hvad han lærte på sit kursus i går… Til min store fornøjelse var hans lægge dog noget mere spændte end mine 😉 – så selvom han endda lagde trykket, så var han vist lidt skuffet over, at jeg ikke rigtig kunne mærke det. Haha!

Men… så skulle vi dødløfte! YES. Jeg fik helt optur. Dødløft er min absolutte yndlingsøvelse, og jeg kan sagtens bruge en time udelukkende på dét! Vi startede stille og roligt vægtmæssigt, så han kunne se min teknik efter – og heldigvis tør han godt lade mig dødløfte på egen hånd 😉 Vi kom ret godt igang med det, og endte med at droppe farmer walk til fordel for tunge løft. Jeg kunne (til min egen store overraskelse) have dobbelt overhåndsgreb indtil 90 kg, men vælger selv at twiste grebet på 100 kg-løftet for ikke at smadre teknikken fuldstændig. Jeg løftede følgende:

5 x 40 kg
5 x 60 kg
5 x 70 kg
3 x 80 kg
1 x 90 kg
1 x 100 kg
1 x 110 kg (forhenværende PR)
1 x 112 kg (ny PR)
1 x 115 kg (ENDNU MERE NY PR!) 

trinetheodora-selfie-gym-workoutVi skal arbejde med teknikken i løftet, som bliver dårligere, når stangen bliver tungere (se video af løftet på instagram), men Thomas var meget fortrøstningsfuld, og jeg fik masser af ros 😀 det er sgu optur at få altså… Lidt nervøs var jeg da, da jeg skulle vise mit dødløft. Men i næste uge skal vi squatte, og jeg glæder mig allerede! Fandme en perfekt træning i dag!!! Jeg er nede med Thomas – og jeg kan slet ikke vente med at se, hvad vi kan få udrettet af resultater 🙂

Og ellers har jeg jo vejedag i morgen. Jeg glæder mig. Jeg har vist ikke fået nævnt, at jeg i sidste uge havde smidt 1,9 kg og dermed 3,4 total siden 2. januar. Uden at jinxe hele lortet – så kører det altså lige pt. Jeg er virkelig motiveret, jeg craver ikke, og jeg vil bare gerne træne. Skøn, SKØN følelse!

Har du forresten husket at deltage i min Give Away? Ellers så klik HER. Vidste du desuden at du på online-giveaway.dk, kan finde en liste over mange af de give aways, der afholdes på forskellige blogs og facebooksider? Smart noget egentlig. Klik her

Trine Theodora XX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE AWAY // SPORTSSOLBRILLER (AFSLUTTET)