Personal facts // Selfies

Sukkerfri april er slut…

?og jeg synes faktisk, at det er gået rigtig fint. Jeg er faldet i et par gange i løbet af måneden, men overordnet set har jeg holdt mig fra det dårlige sukker. Jeg skulle lige ud over perioden, hvor jeg var meget bevidst om at undgå det, og jeg har det sådan nu, at jeg ikke har det store behov for det. Ikke fordi lysten til slik er væk, for det er den ikke, men jeg har ikke brug for at skulle have det hver og hver anden dag, som jeg havde det forud for april måned. Jeg afbrød min challenge i lørdags ved at køre en stor, lækker is ind nede på lystbådhavnen i det gode vejr og jeg fik også lidt slik i går.

Jeg tror, at det er nu, man skal forsøge at undgå en modreaktion, nu hvor man pludselig godt må igen. Jeg tror, at mange kan få lyst til at få fuldstændig amok i slik, når man i en periode har undgået det, men jeg tror, at det er vigtigt, man lige mærker efter hvor stort behovet egentlig er! For har man gået en måned uden, så burde man ikke have fysiske cravings efter sukker – så er det spørgsmålet om psyken følger med 😉

IMG_7456Nu hvor det er “tilladt” at spise sukker igen, kan jeg allerede mærke at mit behov er mindre. Jeg har kunne mærke store forandringer på mit energiniveau i denne måned og jeg har ikke én eneste gang haft brug for at sove til middag/sove om eftermiddagen! Det lyder måske mærkeligt, men det har jeg nærmest gjort lige siden, jeg gik i gymnasiet. Og hvor er det bare rart at vågne cirka kl 9 hver morgen og være (relativt? man er vel b-menneske) frisk! Det har betydet rigtig meget for mig – og jeg håber at den positive udvikling med kun at sove om natten kan fortsætte. I samme dur, så irriterer det mig ikke, når jeg ikke har tid til at slappe af om eftermiddagen – jeg har ofte kunne vågne om morgenen og nærmest planlagt, hvornår jeg havde tid til at tage en lur. Ej, men hvor fucked up er det? Sådan har jeg det ikke mere, det er altså ret dejligt. Og det er naturligvis ikke KUN en måned uden sukker, der har gjort det – men selvfølgelig også en bedre livsstil, mere motion, sundere mad, væske osv., men jeg tror bestemt at en sukkerfri måned har givet det sidste på overskudskontoen.

Jeg lavede en lille give away i forbindelse med sukkerfri april på Instagram, dog har deltagelsen ikke været overvældende 😉 MEN der skal stadigvæk findes en vinder, som jeg har fundet ud fra tilfældig lodtrækning. OG VINDEREN ER? instagrambrugeren @nataliekhayat – Stort tillykke, du har vundet 1 kg proteinpulver! Kontakt mig venligst på trinetheodora@gmail.com 🙂

Hvordan er sukkerfri april gået for jer?

Signature

1 KOMMENTAR

  • Jannie

    Hej Trine
    Aller først vil jeg lige sige, at jeg synes det er sejt ikke at spise sukker i 1 måned

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personal facts // Selfies