Jeg vil vælge rigtigt!

Sugar & spice

Der findes en masse sjove navne for workouts i crossfitverdenen. Mange af dem har pigenavne, men det betyder ikke, at de på nogen måde er mindre hårde af den årsag 😉 Hver søndag er jeg til teamWOD sammen med min træningsmakker, og hver søndag føler vi, at vi har været udsat for den hårdeste træning nogensinde. Vi er virkelig gode til at presse hinanden til at yde vores absolut bedste, og fordi vi efterhånden har trænet sammen så længe, så kender vi hinandens styrker og svagheder rigtig godt og ved, hvornår vi skal tage over. Det fungerer simpelthen så godt! I sidste uge bestod træningen af 5 workouts på tid. Det betød kæmpe variation og dermed muligheden for at opretholde en rigtig god intensitet og et godt tempo.

Den workout vil jeg dele med jer, fordi det virkelig er en god måde at få brændt fuldstændig igennem på! Man er sammen to og to (den kan selvfølgelig også laves alene, men det vil jo så tage længere tid):

A. Fran
21-15-9
Thrusters
Pull ups

B. Isabel
30 snatches

C. Annie
50-40-30-20-10
Double unders
Sit ups

D. Elizabeth
21-15-9
Clean
Ring dips

E. Karen
150 wall balls

Undervejs skal makkeren, der ikke laver øvelsen, holde wall ballen. Den må ikke røre jorden på noget tidspunkt. Straffen for at tabe wall ballen er 10 burpees.

Time Cap: 30 minutter


trinetheodora-crossfit-reebok-hummel-workoutshop-3T-shirt her

Pia og jeg gennemførte workouten på lige over 20 minutter. Maksimalt må der bruges en halv time på at komme igennem, så det er også en overskuelig tidsramme. Jeg lover, at det er hårdt, og at man kampsveder, men det er altid mere overskueligt, end man først antager 😉 God træning!

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil vælge rigtigt!