Anbefaling // Mussetrussen

Styrketræning // program uge 30-33

IMG_3201Jeg har de seneste fire uger (30, 31, 32 & 33) fulgt min træningsplan til punkt og prikke, og har kun indsat lidt front squat en gang i mellem, fordi jeg elsker det. Jeg kan mærke kæmpestor forskel på min krop, jeg kan se, at mine muskler er vokset og generelt har min krop responderet virkelig godt på træningen.

Programmet er lavet af min dygtige veninde, Susan Milo, og det har passet mig, min krop og mit niveau sindssygt godt. Jeg er så taknemmelig for Susans arbejde med min træningsplan.

Min styrketræning har været inddelt i et 2-split, hvilket vil sige, at jeg skal igennem programmet to gange på en uge, men gerne tre. Jeg har sagtens kunne træne 6 gange om ugen de sidste 4 uger, og undtagelsen har kun været, hvis jeg har været afsted på weekendture.

Vores fokus har ligget på at mine muskler har skulle vokse og blive mere markeret, hvorfor alle mine set er kørt med 10 gentagelser. I starten var 10 ret mange for mig, fordi mit sidste program kun var med 5 gentagelser, men til gengæld i flere set. Jeg har lige skulle bygge min styrke op igen, og jeg squatter nu det samme 10 gange, som jeg plejede at squatte 5 gange. Mit program de seneste 4 uger har bestået af:

Lower body
Squat
SL deadlift
DB Step ups
BB Lunges
Calf raises
Leg curls
Cable crunches
Russian Twist
3 x plank

Upper body
Chin ups
Pull ups
Bench press
Clean and press
BB Bent over row
BB biceps curls
Push ups

Jeg har efterhånden vænnet mig til at bruge de engelske termer, fordi jeg snakker engelsk langt det meste af tiden 😉 Er der øvelser I ikke kender, så kan de findes med dertilhørende skønne videoer på youtube. Bare søg “How to do (øvelse)…”

Jeg har været rigtig glad for øvelserne, sammensætningen og har hele tiden kunne se progression. Jeg kan kun anbefale, at man får lavet et program, der tager hensyn til ens egne præferencer og niveau, ønsker og mål – og jeg vil på det kraftigste anbefale jer at kontakte Susan, hvis I ligeledes ønsker jer en individuel træningsplan.

Jeg har netop startet mit nye program i dag, og jeg skal love for, at der er ændret på tingene 😉 Stay tuned…

Signature
Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling // Mussetrussen