Fuck intimitet og kærlighed! Lad os bare ha’ sex – eller hvad?

Størst af alt er kærligheden

trinetheodora-stoerst-af-alt-er-kaerlighedenFørst en disclaimer… Jeg vil i kommende uge skrive en opfølgning til mit seneste indlæg, som jeg mistænker for at være blevet misforstået – ikke nødvendigvis negativt, men til noget, det ikke er. Det kan jeg jo skyldes mange ting, men faktum er, at dette indlæg ikke er et udtryk for min holdning til datingkulturen! Jeg reflekterer blot over en tendens med afsæt i en artikel, jeg læste. Det skal jeg nok lige adressere nærmere en af de følgende dage. Tusind tak for den massive respons i øvrigt, det er mit mest læste indlæg meget længe! Og jeg håber selvfølgelig, at det har været med til at sætte lidt tanker igang. Det var hensigten i hvert fald.

trinetheodora-stoerst-af-alt-er-kaerligheden-3Nå, men jeg har denne weekend været anderledes fyldt om af kærlighed. Jeg er blevet faster til den smukkeste, mest perfekte lille pige, og jeg er simpelthen så rørt og stolt over hende. Jeg så hende for første gang i fredags, og jeg brød simpelthen sammen i gråd ved synet – har ikke mærket følelser vælte ind over mig på den måde i lang tid. Og det var simpelthen så dejlig en følelse! Måske man også kan se på ovenstående billede, at jeg er riiiimelig rørt… Min storebror og hans kæreste er blevet forældre, og det er så fantastisk for dem. Hold kæft, hvor er det fedt, og hvor er mit liv bare fra det ene øjeblik til det andet blev så utroligt meget rigere og meningsfyldt. Det er uden tvivl det største, der er sket i mit liv. Og jeg glæder mig sådan til at se hende vokse op! Ej, men seriøst, hvor fuldstændig fantastisk er hun ikke lige:

trinetheodora-stoerst-af-alt-er-kaerligheden-2De bor i København, og det betyder, at der er ulideligt langt hen til min nye lille niece, men det må jeg jo prøve at leve med. Og så må jeg køre noget mere til storbyen! Denne weekend har været helt vildt dejlig, og når lillepigen har skulle ha’ ro, så har jeg været ude at shoppe, træne og ellers hængt ud med Linnea, som også gav mig husly til natten – virkelig skønt, tusind tak.

Jeg inviterede også familien på brunch på Bistro Avenue, som ligger lige ved Palads, og som netop har åbnet for deres brunch-koncept. Den her er ligeså lækker, som den er på restaurant SULT, men der er ikke nær så crowded 😉
trinetheodora-bisto-avenue-restaurant-sult-kbhHele turen er foregået i min nye bil, som jo er en dieselbil, der ellers kører utroligt langt på literen. Det har kostet mig under 75 kr at køre hele vejen hjem fra København i dag i brændstof – så det kan det altså godt hænge sammen! Den bil skal nok få betalt sig selv hjem i besparelser på ture til Hovedstaden, haha 😉

At jeg så lige svingede forbi Idemøbler og købte en ny sofa, inden jeg kunne nå helt hjem, bidrager selvfølgelig ikke ligefrem positivt til min økonomi, men hvad fanden – jeg kunne simpelthen ikke leve uden 😉

signatur

2 KOMMENTARER

 • Mette Louise

  Stort tillykke med faster titlen 😊 Jeg stortudede også første gang jeg så min lille nyfødte niece, så det bilder jeg mig ind, at man skal.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Mange tak! Ja, det var simplethen bare så overvældende!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck intimitet og kærlighed! Lad os bare ha’ sex – eller hvad?