Anne er 17 år og vejer 37 kg

Status på vægttab anno 2015

fitnessblog-selfie-trinetheodora-nikeNå, men jeg har nu været på min 2015-vægttabsrejse i lidt over halvanden måned. Jeg var i går til personlig træning hos min træner, Thomas Moberg (som har spændende ting under opsejling – så hold øje med ham), hvor jeg skulle måles, da vi er midtvejs i vores forløb.

Jeg har de seneste 3 uger ikke overholdt kostplanen. Overhovedet. Jeg skulle ha’ stoppet mig selv efter den første uge, men den ene kage tager den anden – og pludselig er det 3 uger siden, jeg har stået på vægten. Det kan dog ikke slå mig ud – jeg har trænet og overholdt den del af planen. Og jeg er stærkere end nogensinde. Den anden dag bænkede jeg i 6. sæt mit max 4 gange. Forhelved, jeg var stolt. Så lidt positivt bidrager studenterbrød da med 😉

Anyways, jeg hoppede på vægten torsdag morgen og havde (til min store overraskelse) kun taget 800 gram på i løbet af de seneste 3 uger. Det betyder jeg har tabt 4,4 kg siden 2. januar, og nogen vil jo mene det er et sundt nok tempo. MEN – så skulle jeg måles, og jeg var sgu lidt nervøs. Har jo heller ikke lyst til skuffe Thomas 🙂 Jeg har tabt 2 cm på hver arm, 6,5 cm om maven, 1 cm om hver læg og taget 1 cm  omkring lårene(?). Haha, det synes jeg er grinern nok – det må være ren muskelmasse 😉 Jeg er ret tilfreds med de tabte cm om mavsi – det er jo der, jeg helst ser det rasler af. Det er også en lidt diskret fuck-finger til vægten, selvom jeg jo alle dage har set den som min ven. OG det gør jeg stadigvæk, det skal der ikke være nogen tvivl om. Jeg måler min succes på dét tal, fordi jeg pt vejer for meget til at den skulle være utroværdig. Så det gider jeg ikke diskutere 😉

Vi har nu fået korrigeret min kostplan, så den bliver nemmere for mig at overholde. Har også fået et valgtfrit måltid på (læs: slik, kage etc.) i moderation. Tror ikke Thomas’ og min opfattelse af moderation er helt den samme…. haha! Men det er dejligt. At den er blevet korrigeret. Og at han lytter til mine ønsker uden at dømme mig og være irriterende bedrevidende. Han udviser forståelse, men er samtidig bestemt. Han passer mit temperament rigtig godt, og jeg håber han kan forblive min træner i meget lang tid. Indtil nu ser jeg kun resultater ved at følge hans planer – what is not to like?

Næste mål er at jeg har tabt mig i næste uge, så fokus bliver på at overholde kostplanen. Træningen er slet ikke et problem – jeg har det lækreste styrkeprogram, og kan læsse masser af kilo på stangen. Det passer mit ego godt også 😉 Fik lige at vide her den anden dag, at jeg har et mande-ego, når det kommer til træning. Det kan der måske godt være noget om…

God weekend ya’ll!

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 KOMMENTARER

 • Louise

  Hej Trine. Jeg vil bare høre hvilke kulhydrater du spiser på træningsdage, når du skriver, du kun må spise rugbrød hver 4. dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det flotte stykke arbejde, det er topsejt. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er sgu sejt gået! Er imponeret over, at du har fortsat træningen ufortrødent selvom du ikke synes, at du har fulgt kostplanen til punkt og prikke – mange ville jo droppe begge dele pga. den ødelæggende alt-eller-intet mentalitet. Er dit resultat so far så “kun” et resultatet af styrketræning? Ingen kombi med cardio?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Du er totalt lækker på det billede.
  Jeg er vild med din attitude og tilgang til tingene.

  Har fulgt din blog længe.
  Tak for god blog og at man kan læse hele indlægget i bloglovin.

  Fortsæt den gode stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anne er 17 år og vejer 37 kg