Anekdoter og andre strøtanker #2

Status og en lille løbetur

Jeg har virkelig travlt i disse dage. Ikke på den måde, hvor jeg føler, at alting ramler omkring mig – men jeg kan sagtens få dagene til at gå, og der er hele tiden et nyt punkt på to do-listen, jeg kan kaste mig over. Det er fint nok, det tvinger mig til at prioritere og få noget fra hånden. Det hele er lidt komprimeret og presset lige nu, fordi jeg tager på ferie snart, og jeg skal derfor være på forkant arbejdsmæssigt – en masse timing og koordinering.

Men jeg er glad. Jeg går smilende fra jobbet hver evig eneste dag. Jeg er oprigtigt glad for, hvordan mit liv ser ud lige nu. Og det har jeg selv skabt, og det er jeg stolt af.

Apropos arbejde – de næste par dage overnatter jeg i det vestjyske, fordi jeg skal på udflugt med min klasse, og det giver derfor ikke mening at køre hjem. Det betyder så, at jeg ikke kan træne, som jeg plejer, og så må man jo gå til plan B. Jeg har derfor været ude at løbe her i eftermiddag sammen med min kollega, som jeg har fået logi hos. Hun er vildt sej til at løbe, så det var lidt med forbehold, for jeg har ikke løbet i månedsvis – og det er år siden, jeg kontinuerligt har løbet.

img_9679

Men det gik godt! Jeg frygtede, at jeg ville blive sat helt af… men jeg havde overskud og en god oplevelse, så det kan jo godt være, jeg skal prøve at gøre lidt mere i det;-) Det er fordelen ved at vedligeholde en okay grundform… Løb er jo i virkeligheden en ekstremt nem motionsform, som ikke kræver andet end én selv og måske et par gode sko. Og sidstnævnte er på ingen måde en forudsætning 😉

signatur

3 KOMMENTARER

 • Tina

  jeg bliver så træt, når jeg ser kommentarer som ovenstående.. Det er for mig super inspirerende at se en kvinde træne og bevæge sig fordi det er sjovt og overskudsgivende.. Ikke fordi der død og pine skal nåes et mål med vægttab/massefylde eller andet.
  Trine, bliv ved med at gøre som du gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kunne være du sku prøve at løbe lidt, så du ikke var så tyk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anekdoter og andre strøtanker #2