Jeg gjorde det sgu!

Sportslige resultater jeg er stolt af

Jeg har tænkt meget over skuffelsen, som jeg fik med hjem fra DM i sidste weekend og er egentlig kommet frem til, at jeg faktisk godt kan være stolt over mig selv. Man kan hurtigt lade enkelte dårlige oplevelser overskygge alle de positive, så i stedet for at hænge mig i nederlagene, så har jeg samlet et par sportslige resultater, som jeg faktisk er stolt af:

★ I sæsonen 2010/2011 boksede jeg 11 kampe, hvoraf jeg vandt 9 (foruden opvisningskampe)

★ I 2011 blev jeg dansk begyndermester i boksning

★ Mine personlige rekorder på 5 km og 10 km-distancerne (23.58 og 50.39)

★ At have gennemført halvmarathon-distancen i tiden 1.55

★ Guld ved jysk mesterskab i styrkeløft

★ Min 4. plads ved det danske mesterskab i styrkeløft

★ At jeg kan squatte 125 kg og bænkpresse 67,5 kg (med signal; pause på brystet)

★ At have dødløftet 165 kg

★ …og alle de personlige rekorder, som jeg løbende har sat i forbindelse med træningen!

trinetheodora-styrkeløft-boksning-medaljer-fitnessblogJeg kan stadigvæk huske første gang, jeg vandt en konkurrence i en sport – det var i ryg crawl til et lokalt svømmestævne. Jeg har aldrig været sådan det hele store sportmenneske og aldrig konkurreret ret meget, men jeg har dog fundet ud af, at jeg er allerbedst i individuelle sportsgrene, når det endelig skal være 😉 Modsat min lillebror, som virkelig er sportsmenneske og iøvrigt sindssygt dygtig til det; særligt holdsport og boldspil. Jeg tror han har 500 medtaljer/pokaler liggende fra hans barn-/ungdom…

Hvilke sportslige resultater er du stolt af?? 🙂

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 KOMMENTARER

 • Synes virkelig du er så inspirerende, Trine! Og dine Snapchat Stories er virkelig guld værd, haha 😀

  Jeg synes det ville være rigtig spændende, hvis du ville fortælle mere omkring boksning? Jeg bokser selv og har også en lille ”konkurrence” drøm i maven. Jeg ved ikke helt hvilken sport endnu, dog. Jeg overvejer også lidt noget styrketræning (styrketræner normalvis), men ja. Mulighederne er mange 🙂

  God dag.

  Mvh Maia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Tusind tak, Maia! Dejlig kommentar. Jo, det vil jeg gerne 🙂 Ja, men man kan jo konkurrere i alt nærmest! Så vælg den sport, du synes er sjovest 😀
   Haha, skønt at du er vild med min snapchat – jeg elsker den også selv…. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er specielt stolt af at have vundet Jysk Mesterskab i dans to gange – 1. gang med min ene lillesøster, og 2. gang med min anden lillesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • THEO

   Årh, det kan jeg godt forstå! Det er sgu også sejt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde det sgu!