Tights, der fremhæver bagpartiet

Spar 20% på alle Nike træningssko

Affiliate linksNike-Metcon-2-trinetheodora-workoutshop

Nike Metcon-modellen er den sko, jeg ser allermest til crossfit! Det er ikke så mærkeligt, eftersom den er udviklet specielt til crossfit og fitness. Nike har gjort sig umage for at opfylde de behov, fitnessudøvere har til deres fodtøj! Den er velegnet til alt i crossfit, fx box jumps, burpees, til styrketræning og i centeret til både tunge løft og cardio.

Nike Metcon 2 er blevet mere polstret indvendig og har fået et bedre greb om hælen. Nike har tænkt sig om med formålet med skoen, så skoen har fået fast hæl og fleksibel forfod 🙂 Perfekt til al slags træning! Skoens ydersål er designet til at give maximal greb i underlaget, samt stabilitet og støtte. Overdelen har en seamless konstruktion med et slidstærkt og åndbart mesh. Derudover sidder den fantastisk på foden, da Metcon 2-modellen har flywire snøre-system, der får skoen til at sætte sig godt om foden.

Vejledende pris på Nike Metcon 2 er 1100 kr, men den koster kun 749 kr lige HER. Du sparer desuden yderligere 20% med rabatkoden: Trine20, som bringer skoen ned til 599 kr inklusiv fragt! 🙂 Koden giver ligeledes 20% rabat på hele udvalget af helt nye Nike-modeller til både mænd og kvinder lige HER og alt andet på siden i øvrigt (undtaget er elektronik og udsalgsvarer). Priserne er i forvejen væsentligt lavere end vejledende pris, så der er virkelig mange penge at spare 🙂

Rabatkoden gælder til og med i morgen, søndag, og må selvfølgelig gerne deles 🙂

signatur

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tights, der fremhæver bagpartiet