I denne eksamenstid...

SPAR 15% på forløb hos personlig træner Thomas Moberg

PT Thomas MobergJeg har nu været under Thomas Mobergs vinger siden midten af januar i år. Jeg er pisseglad for det. Thomas er virkelig dygtig til dét han laver, og jeg har stor respekt for ham. Jeg kan være en pain in the ass-klient, jeg udsætter ham sgu for meget hysteri, men han er fantastisk til at håndtere det professionelt og giver mig altid et smil på læben. Han er vild med at presse mig ud af komfortzonen, og efter samtlige bentræninger vi har haft sammen, har jeg ikke kunne gå i minimum 3 dage efterfølgende. No shit. Og det er på trods af, at jeg træner regelmæssigt og tungt. Det er for at skræmme nogen – det er bare for at sige, at han ved hvilke knapper han skal skrue på for at jeg bliver presset, for at jeg bliver udfordret. For at jeg udvikler mig.

fitnessblog-back-trinetheodora-selfie-1

Jeg har fuldt Thomas’ træningsprogrammer religiøst, kostplanen knap så meget – men det er min egen skyld… Jeg er stærkere end nogensinde, og jeg har slået personlige rekorder igen og igen i de store løft: strict military press, dødløft, bænkpres og squat. Jeg kan køre reps med over 100 kg i dødløft, jeg er gået fra at kunne bænkpresse 50 kilo én gang til at presse det syv gange, mit max i military press har rykket sig med mere end 10 kilo og jeg kan squatte reps med en stang tungere end mit max tilbage i slutningen af januar og desuden få røven helt i kælderen. Derudover er jeg blevet teknisk meget dygtigere, jeg har skruet lidt ned for egoet og er blevet bedre til at aktivtere de enkelte muskler og min krop responderer godt på vores nyeste tiltag: tempomanipulation. Og så er jeg da også blevet 6 kilo lettere, og kurven er i øjeblikket nedadgående, så det er helt perfekt.

deadlift-styrkeløft-fitnessblog-trinetheodora fitnessblog-trinetheodora-2xu-selfie

Thomas er velovervejet, reflekteret og passioneret. Og så er han altså også en sød fyr, som jeg virkelig ser op til. Han får på alle måder mine varmeste anbefalinger, og jeg er glad for og stolt over, at han vil ha’ et samarbejde med mig. Jeg håber det kan fortsætte længe endnu 🙂

Du kan lige nu spare 15% på forløb hos personlig træner Thomas Moberg med opstart i uge 28 eller 29. Tilbuddet gælder indtil på søndag. Send ham en mail på pt@thomasmoberg.dk, så er jeg sikker på I kan finde på noget, der passer til netop dig! Se alle hans forløb her. 

trinetheodora-healthie-fitnessblog-selfiethomasmoberg-trinetheodora-personlig-træning

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne eksamenstid...