Farvel juni, hej juli

Sommerligt tilbehør

Jeg elsker at grille om sommeren. Og nogle gange, så synes jeg faktisk det kan være svære at finde på tilbehør til grillmad, men også at få spist tilbehøret! Jeg elsker kød. Kunne sagtens udelukkende spise kød. Men det dur jo ikke, og derfor tænkte jeg lige, at jeg ville dele min favoritter med jer 🙂

1
Jeg er vild med dampet grøntsager og særligt nye gulerødder og asparges. Det er heller ikke dårligt at smide grøntsager direkte på grillen – de der grillstriber smager altså bare godt.

Derudover har jeg fundet en ny kærlighed: nye kartofler! Ej, de er altså gode. De er ekstra lækre, hvis man vender dem med dild og groft salt efter de er kogt. Ellers råstegte på panden!

2Ovnbagte grøntsager er virkelig en favorit hos mig. Året rundt. Min favoritkombination er gulerødder og kartofler vendt i dild, olie, salt og peber. Skær kartofler og gulerødder i skiver, vend med førnævnte og fordel på en beklædt bageplade. Bag i ovnen i cirka 20 minutter ved 200-225 grader afhængig af størrelse – eller til de er gyldne og sprøde. Rødbeder er desuden også et hit som fritter!

3
Salat bliver også svært at komme udenom og min favoritblanding på nuværende tidspunkt er: babyspinat, blandet salat, dild, rød peber, gul peber, agurk og hakket asparges. Hele blanding vendes med 1 tsk pesto – det gør bare rå salat SÅ meget mere spændende.

Og nå ja, så elsker jeg også et godt flûte – gerne med hvidløg. Hvad er jeres favorittilbehør, når der grilles?

Signature

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel juni, hej juli