Servicemeddelelse

Solotur til den irske hovedstad, Dublin

trinetheodora-dublin-rejse-aleneJeg overvejede en mere dramatisk overskrift i stil med “Afsted til Dublin… ALENE”, men jeg kom hurtigt fra det. Det ville komme til at lyde som om, at jeg har ondt af mig selv. Og det har jeg absolut ikke. Jeg nyder virkelig, at jeg ikke står til ansvar for nogen og kan gøre præcis, hvad jeg vil, når jeg vil. Som tiden går finder jeg mig bedre og bedre til rette i singletilværelsen, og jeg føler mig slet ikke på samme måde sårbar, som jeg gjorde for blot et par måneder siden. Jeg traf en beslutning ved årsskiftet om, at jeg ikke længere vil planlægge mit liv omkring andre, men begynde at planlægge det omkring mig selv. Jeg vil gøre de ting, som jeg så gerne vil. At rejse er en af dem. Det er ikke første gang, jeg rejser ud alene, men det er første gang, at formålet er at se en storby. Det bliver en anderledes oplevelse, men jeg er så heldig, at en gammel kollega bor i Dublin, og hun har endda sat tid af til at vise mig rundt. Jeg kommer derfor ikke til at være fuldstændig alene hele tiden, men hvis jeg gjorde, ville det også have været helt ok. Måske jeg være det på min næste tur!

Men i morgen går turen altså til Dublin, og jeg glæder mig til at se den irske hovedstad! Særligt ser jeg frem til en pisselækker accent fra de lokale 😉

signatur

3 KOMMENTARER

 • Nino

  Goooooood tur skat!! Nullen og jeg vil tænke på dig imens! <3333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Rigtig god tur til Dublin! Håber, du får en oplevelsesrig og skøn tur – og ja, de lokale har en fantastisk accent. Det husker jeg fra min tur til Nordirland i foråret 2016.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Mange tak, Alice! Hvor er det sødt af dig at ønske mig en god tur.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Servicemeddelelse