Træning, de nye Cloe-tights og min yndlingst-shirt

50 Shades of Glasses: Arrogant eller cool accessory?

Sponsoreret

trinetheodora-solbriller-rayban-smartbuysunglasses

trinetheodora-solbriller-rayban-smartbuysunglasses-5

Jeg har faktisk aldrig været ret god til at gå med solbriller. Alligevel har jeg altid gået utroligt meget op i at have nogle flotte nogen at tage på ved lejlighed. Så lang tid, jeg kan huske tilbage, har RayBan været mit foretrukne mærke, og jeg har altid haft en forkærlighed for pilot-brillerne. Der er delte meninger om, hvorvidt den model overhovedet klæder mit meget firkantede ansigt, men det kan jeg simpelthen ikke tage mig af 😉 Jeg synes, de giver mig et cool look, de er lette i stellet og får ikke mine øjne til “at svede“, hvis I forstår, hvad jeg mener. Jeg har dog alligevel et ambivalent i forhold til solbriller, for jeg synes faktisk, det kan virke utroligt arrogant, hvis man render rundt med solbriller på, medmindre solen virkelig(!) skinner meget. Det er underligt, jeg ved det godt! Jeg tager den helt sikkert på min kappe; altså at jeg er mere mærkelig, end det er arrogant at gå med solbriller 😉 Og så synes jeg i øvrigt også, at mange solbriller er virkelig dyre. For det skal jo være fra et designerbrand – det er klart! Selvom jeg gerne indrømmer, at jeg mange gange har stået i byen med bassarm og Bacardi-Aviator-replica-shades, så holder den sgu ikke hjem på andre tidspunkter, end lige før Crazy Daisy lukker lørdag aften, og det er min promille, der træffer beslutninger for mig 😉

Jeg må bare sige, at jeg er ikke god til at rocke solbriller. Ofte glemmer jeg faktisk helt at tage dem på. Men åh, hvor jeg alligevel elsker dem, og hvor har jeg bare mange par efterhånden. Alligevel bruger jeg nærmest udelukkende mine pilotbriller fra RayBan, som I ser på billederne øverst i indlægget. Jeg gad godt, at jeg kunne være mere kendis-agtig på den front, for de kan altså køre en helt ekstremt arrogant solbrillestil, og jeg er vild med det! Jeg er bare slet ikke så vigtig, at jeg har brug for at skjule mig selv i offentligheden. De kendte er dygtige til virkelig at integrere solbriller i deres outfits, og jeg er ret nede med, at man kan matche deres look helt ned til solbrillerne. Celebrity Spotter, hedder det, og er en ny feature hos SmartBuyGlasses. Altså det sted, hvor man kan matche look. I ved jo, hvor meget jeg elsker kendisser. Det er nærmest en mani. SmartBuyGlasses er i øvrigt et ret fedt sted at bevæge sig hen generelt, og særligt hvis man er i markedet for et par solbriller – eller almindelige briller for den sags skyld. De har det hele på brillefronten. Deres udvalg er kæmpestort, der er fyldt med designerbrands og dét par, jeg har haft i hånden fra RayBan, er af virkelig god kvalitet! Tidligere i indlægget brokkede jeg mig jo lidt over prisen på solbriller, og selvom de ikke ligefrem bliver givet væk, så er der prismatch hos SmartBuyGlasses og dermed yderst konkurrencedygtige priser.

Jeg har lige samtalet et par af mine favoritter fra siden herunder. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg primært synes, de er en cool accessory eller straight up arrogante? 😉

trinetheodora-sunglasses-smartbuysunglasses-bloggersdelight

1/ Marc by Marc Jacobs 2/ Céline 3/ Gucci 4/ Ray-Ban 5/ Ray-Ban

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning, de nye Cloe-tights og min yndlingst-shirt