Spar 20% på alle Nike træningssko

Søndagshygge og sidste dag med rabatkoden

IMG_5333IMG_5614Det er sidste dag med rabatkoden, der giver 20% på alle varer (med undtagelse af elektronik og i forvejen nedsatte varer) på Workoutshop.dk (få den nederst i indlægget)! Jeg vil derfor bringe min største anbefaling af alle 🙂 Nemlig: det lækreste sæt, som kan bruges både til træning og til ren og skær søndagshygge. Siden jeg fik tøjet af Kari Traa til et event for nogle uger siden, har jeg haft det på HVER gang, det har været rent. Både over- og underdel er seamless og i en skøn, blød kvalitet! Serien hedder “Kristina” og fås i flere farvevarianter.

De mørkegrå Kristina-tights er med shape effekt på lårene og med løft under ballerne, og så har de en bred, stram elastik med silikonekant i taljen i friske farver (se nederste billede i indlægget, hvor man også kan fornemme shape rippet). Man kan få dem i både mørkegrå, lysegrå og mørkeblå lige HER. De er forresten squatproof og er efter flere vaske fortsat som nye 🙂 Jeg bruger str. L/XL.

Den smukke lysegrå bluse er tynd i stoffet, men luner alligevel godt. Den har loose fit, er ligesom de matchende tights seamless og svedtransporterende og er helt almindelig i størrelsen. Blusen fås i lysegrå, mørkeblå og den smukkeste koralfarve lige HER. Min bluse er str. M.

Den fine koralfarvede top, jeg har på under blusen er denne singlet fra Kari Traa, mens t-shirten på sidste billede af fra Hummels nye Training-kollektion.

Rabatkoden er i øvrigt: Trine20 IMG_5613 IMG_5621 IMG_5678

Indlægget indeholder affiliate links

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på alle Nike træningssko