Forsidepotentiale

Smuk bikini til alle størrelser

Affiliate links

imageJeg er simpelthen så glad for min nye, smukke bikini! Jeg er aldrig specielt begejstret, mens jeg står i prøverummet, fordi lyset som regel er helt vildt ubarmhjertigt. Tilgengæld er jeg glad for at have oparbejdet en stabil kulør, for så ser man altså bare lige dét bedre ud i sådan en koralfarvet sag.

Jeg lod mig dog overtale til at købe den med hjem, og jeg følte mig 100 gange mere babe hjemme i mit eget spejl! Bikinien sidder virkelig godt og på grund af formen på underdelen passer den fantastisk til os kurvede kvinder 🙂
image image

 

 

 

 

Bikinien er fra Hunkemöller, som har virkelig virkelig meget fint badetøj i år! Normalvis er jeg ikke meget for at betale knap 500 kr for en bikini, men den her er det altså værd. Kvaliteten er god og den passer bare virkelig godt til min krop 🙂 Overdelen er med en smule push up, hvilket jeg synes er flot i bandeau overdele, så de ikke trykker brysterne nedad og flade. Der er også en strop med, der kan sættes i skålen og bindes om nakken. Det giver også mere støtte 🙂 Overdelen findes lige her.

Underdelen er relativt højtaljet, hvilket er skidt for mine tanlines, men fantastisk til mine brede hofter og store mås! Når jeg soler mig folder jeg bare kanten lidt ned, men jeg føler mig simpelthen så meget mere tilpas, når jeg går rundt i en bikini, der ikke er lavtaljet. Det klæder også min figur væsentligt bedre! Modellen passer både til lidt større kvinder, men også meget slanke kvinder – min veninde har ligeledes denne model blåt i kongeblå 🙂 Find underdelen lige her. 

Jeg elsker den virkelig. Jeg føler mig simpelthen så tilpas og lækker i den, og det er det allervigtigste!

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsidepotentiale