Repost: Rom blev ikke bygget på én dag

Skydiving @ Lake Taupo

Jeg har haft en helt igennem FANTASTISK weekend! Jeg har været på tur alene for første gang, siden jeg kom til New Zealand. Det var en smule intimiderende, men det tog mig faktisk ikke mere end halvanden time, før jeg fik mig en ven. Det er helt vildt, hvor nemt det er at møde andre backpackere, når man rejser alene. Jeg stødte ind i hollandske Mick ved busskiftet i Rotorua på vej mod Taupo, og hang ud med ham den første aften. Han havde ikke de store planer, så vi aftalte at roadtrippe sammen om lørdagen. På hans backpackers delte han værelse med portugisiske Luis, der også rejste alene. Han ville meget gerne på roadtrip med os, så det gjorde vi – og hvor var det bare fedt. Især fordi det er ret dyrt at leje bil alene også 😉 Haha, ej, det er fedt at møde nye mennesker på den måde!

Vi kørte ud til Huka Falls, som er et smukt white water vandfald, hvorefter vi fortsatte ned langs Lake Taupos østkyst. Det fede ved at have bil, er, at man kan stoppe alle de steder, man har lyst. I New Zealand er det smukt nærmest uanset hvor man er, så vi stoppede rigtig mange gange på vores vej mod Tongariro National Park syd for Lake Taupo. Vi blev flere gange advaret om dårligt vejr, men det er lidt svært at forestille sig, når man kun en time derfra har solskin… Men dårligt vejr, det var der – snestorm faktisk – men ikke desto mindre var området sindssygt smukt. Vi pakkede os ind i det tøj, som vi nu engang havde med og vandret et par smukke ture i Whakapapa-området i vores sneaks. Om vi blev våde og kolde? Ja. Om det var det værd? Absolut! Der er en utrolig kendt 20 km gåtur i Tongariro, nemlig Tongariro Alpine Crossing, som desværre var lukket på grund af det dårlige vejr. Det må jeg gøre, når vi kommer lidt tættere på sommeren. Efter vi havde brugt nogle timer i Tongariro kørte vi gennem Turangi, der er en hyggelig lille by, og tilbage mod Taupo.

I dag, søndag, var højdepunktet på min weekendtur. Jeg havde nemlig bestilt 1 stks 15.000 ft (4,5 km) skydive hos Skydive Taupo, og vejret var HELDIGVIS på min side. Jeg blev samlet op i Taupo by i limosine (ja ja, fint skal det være) og efter at have skrevet under på diverse det-er-ikke-deres-skyld-hvis-jeg-dør-dokumenter, var jeg klar til at komme i udstyret og stige om bord på det lille, lyserøde fly. Og hold nu fucking kæft, hvor var det bare den fedeste oplevelse nogensinde!!! Min instruktør, Chris, var virkelig sød, og han filmede og tog billeder af hele oplevelsen for mig med to forskellige GOPROs. Man får sgu noget for pengene, for ja, det er mega dyrt! Men det er alle pengene værd. Jeg er helt høj på adrenalin, og jeg ville slet ikke have været denne oplevelse foruden. Nedenfor kan I se min video, og så er der lige en lille billedserie også 😉 Jeg mangler fuldstændig ord for den her oplevelse, og det var det smukkeste syn at skydive over Lake Taupo. Der kommer flere billeder op på bloggens facebookside, når de engang er færdige med at uploade til Dropbox. Det tager en krig med det elendige internet, der er hernede…

Kan du ikke se videoen nedenfor, så tryk her.

Og nu lidt billeder:

DCIM101GOPRO

DCIM101GOPRODCIM101GOPRODCIM101GOPRO
DCIM101GOPRODCIM101GOPRODCIM101GOPRODCIM101GOPROAll content is 2014 © by Trine Theodora – All rights reserved

Signature

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: Rom blev ikke bygget på én dag