Give away ★ Træningstøj fra Kari Traa (Afsluttet)

Sikke en start på ugen

trinetheodora-fitnessblog-happyÅh, sikke en skoduge, jeg havde i sidste uge! Den ene udfordring efter den anden og absolut intet overskud. Men på den måde er livet jo spøjst, og så længe man ikke giver op, så vil man kunne se lyset igen. Poetisk, I know… Det, jeg bare vil sige, er, at denne nye uge simpelthen er startet virkelig godt! Med undtagelse af, at jeg ikke kunne finde en parkeringsplads i morges og var nødt til at køre i p-hus og betale for parkeringen, ja, så er min uge fandme startet fremragende.

 • Jeg har fået godkendt min problemformulering til bachelorprojektet og er beriget med to skarpe, hurtige og dygtige vejledere
 • Jeg har bænkpresset 1,5 x 60 kg med pause på brystet, og selvom jeg blev irriteret over, at nummer 2 ikke kom op, så kunne jeg glæde mig over, at videoen viste en vanvittig fremgang i mit opspænd!
 • M har været på hospitalet (rolig, det positive kommer), da han har været sygemeldt i et halvt år med store smerter i ryggen, været igennem et fucked up forløb med mange fejlvurderinger, for lidt smertestillende og lange ventetider, så har han fået bekræftet, at han ikke har den rygsøjlegigt, som var frygtet. Han har godt nok 3 diskus prolapser, men har endelig fået medicin, der rent faktisk smertedækker ham, en henvisning til genoptræning på det bedst mulige sted og grønt lys til at måtte træne igen (med forbehold), men fuck it – prolapser kan trænes væk, og jeg er pisselykkelig for det her gennembrud efter SÅ lang tid med uvished og en kæreste med depression
 • Jeg har fået en spændende mail fra en journalist….
 • Min bedstefar fylder 80 år i dag, og vi skal fejre ham med lækker smørebrød i eftermiddag
 • Solen skinner

Så kan den ekstra dag i kalenderåret virkelig bruges til noget! Jeg håber også, at jeres uge er startet godt 🙂

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

 • Nicoline

  Jeg beklager den lidt malplacerede kommentar, men årh jeg elsker dig og din blog Trine!
  Og så lige noget helt andet, når man tæller kilo i løftene, er stangens vægt så inkluderet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away ★ Træningstøj fra Kari Traa (Afsluttet)